Alena (38): Nechápala jsem, proč mě švagrová nesnáší. Nikdy by mě nenapadlo, že se známe z minulých životů

Alena (38): Nechápala jsem, proč mě švagrová nesnáší. Nikdy by mě nenapadlo, že se známe z minulých životů
Zdroj: Freepik

Alena se provdala do rodiny, kde už od začátku měla nepřítele. Jednalo se o švagrovou, která Alenu nesnášela. Ta vůbec netušila, proč to tak je. Ze zoufalství si nechala vyložit karty, aby zjistila, co za tím stojí. A vyslechla si něco, čemu nechtěla věřit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 03. 2021 14:30

Když jsem si Tomáše (41) brala, všichni mě do jeho rodiny přijali. Až na jeho sestru Lídu (42). Měla zjevně jinou představu o tom, s kým bude její bratr žít.

Nesplňovala jsem její představy o bratrově nevěstě

Od začátku našeho vztahu s Tomášem jsem věděla, že mě Lída nemá ráda. Jasným důkazem toho bylo, že jako jediná nám nepožehnala k sňatku. Místo milých slov mi tehdy řekla: „Tomáše si nezasloužíš. Budu tě sledovat. Jakmile uděláš krok vedle, pocítíš můj hněv.“ O co šlo? Ona ho Lída tak trochu vychovávala v době, kdy jim zemřela matka.

Jejich otec vydělával peníze a ona jako starší sestra třímala pomyslné rodičovské žezlo. O tom, že Tomáše miluje, nebylo pochyb. Jejich sourozenecké pouto bylo nezvykle silné. Já jsem ale neměla v plánu se hádat nebo intrikovat. Vždy jsem se k ní chovala s co největší úctou a pokorou. Někdy jsem se raději držela zpátky. Zkrátka jsem nevěděla, co dělám špatně.

Lída se chovala spíše jako Tomášova matka než sestra. Měla jasnou představu o tom, koho si brácha vezme. Já jsem nesplňovala ani jednu z jejích podmínek. S přibývajícím časem se to zhoršovalo. Urážela mě, chovala se ke mně jako ke spodině, která si nezaslouží milé slovo. Tomáš ji hájil. „Ona je prostě taková. Jiná nebude. Tvoje chyba to není, neboj,“ říkával mi.

Máme spolu nevypořádané křivdy z minulosti

Těžko se vám chodí do rodiny, kde víte, že máte nepřítele. Rozhodla jsem se tomu přijít na kloub. Kamarádku napadlo, abych navštívila astroložku či věštkyni. Našla jsem si ženu, která ve mně vzbudila dojem, že umí od každého kousek. Vyložila mi karty, kde se potvrdilo to, co jsem už věděla.

Podle karet jsem nikdy Lídě nechtěla ublížit. Respektovala jsem ji a měla jsem jen dobré úmysly. „Tak se podíváme do minulosti, zdá se, že by mohl být problém tam,“ ozřejmila věštkyně a vyložila další sérii karet. „Vaše minulé životy vám stále zasahují do současnosti. Znáte se už z dávných dob. Máte mezi sebou nevypořádanou křivdu,“ zaskočila mě.

Co to znamená? Je šance s tím něco udělat?“ zeptala jsem se překvapeně. „V minulém životě jste jí velmi ublížila. Nicméně nevidím jak. Musíme vyčistit karmickou linii. S tím vám dokážu pomoci. Zbytek bude na vás,“ řekla s nadějí v hlase. „Co mám teda dělat? Už toho mám dost,“ posteskla jsem si. „Zjevně vás nepotěším. Nedělejte nic. Mějte jen otevřené srdce,“ uvedla kartářka mnohoznačně.

Nabídla jsem jí pomocnou ruku

Přijde den, kdy bude švagrová nutně potřebovat vaši pomoc. Nesmíte se k ní otočit zády. To bude ta chvíle, kdy se karma změní,“ prozradila mi jen. Odcházela jsem od ní se zmatkem v hlavě. Mám se prostě nechat dál urážet a čekat, kdy bude Lída potřebovat pomoc? Celé jsem to hodila za hlavu. Protože jsem si tu situaci, kdy chce švagrová pomoct zrovna ode mě, neuměla představit. Přišla mi zkrátka směšná.

Další půlrok jsem snášela její bodavé rány do srdce. Jenže pak se něco stalo. Tchán měl nehodu. Lída zůstala na všechno sama. Podala jsem jí pomocnou ruku. Jako mávnutím kouzelného proutku se její chování změnilo. Dnes spolu vycházíme na jedničku, i když už moji pomoc nepotřebuje. Láska vždy zvítězí nad zlobou a nenávistí. Karty jsou velmi mocné, mějte to na paměti.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články