Mirka (39): Manžel zarytě tvrdil, že nevěra je normální. Tak jsem mu uštědřila menší lekci

Mirka (39): Manžel zarytě tvrdil, že nevěra je normální. Tak jsem mu uštědřila menší lekci
Zdroj: Pixabay

Mirčin manžel tvrdil, že nevěra je dnes už zcela normální. Ona to nedokázala pochopit. Při první příležitosti proto manžela otestovala. Na večírku, kde spolu byli, začala okatě flirtovat s kolegou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 08. 2021 08:00

S Honzou (43) často vedeme vášnivé debaty. Někdy o vesmíru, jindy zase o mezilidských vztazích. Když rozpoutal diskusi na téma nevěra, nestačila jsem se divit. Vylezlo z něj, že podvádět partnera je vlastně úplně normální.

Manžel tvrdil, že nevěra je normální

Byla jsem vždy vedena k tomu, že člověk má být druhému věrný. Ať už ve vztahu muž-žena, nebo mezi přáteli. Honza tvrdil, že kdo nikdy nikoho nepodvedl, tak lže nebo není normální. On to myslel cíleně ve vztahu či manželství. Tvrdil, že dnes už je nevěra zcela běžná. O sobě však pravil, že mi nikdy nezahnul.

Ve své podstatě si dost protiřečil. K této debatě jsme se velmi často vraceli. Stále jsem nebyla schopna pochopit, jak to myslí. ,,Takže když tě podvedu, budeš s tím v pohodě?“ vyzvídala jsem. ,,To neříkám, ale myslím si, že se z nevěry dělá zbytečná věda. Tak si člověk užije jinde, ale zase se vrátí domů. Co je na tom?“ tvrdil.

Napadlo mě, že to vyzkouším v praxi. Už dlouho se mi v práci líbil jeden kolega. Když se blížil jeden z večírků, rozhodla jsem se manžela otestovat. Měli jsme na akci přijít s partnerem. Dala jsem si na své vizáži velmi záležet a vzala si kratší rudé šaty s patřičně vykrojeným výstřihem. Doplnila je výrazným malováním a vysokými podpatky. To je to, co kolegu Matěje rajcuje.

Chtěla jsem mu dát lekci

Večírek se nesl v duchu Zahodíme zábrany a budeme se bavit. Kopla jsem do sebe pár skleniček šampusu a šla na věc. Motala jsem se kolem Matěje a jedním okem sledovala, zda to Honza vidí. Dělal že ne, ale hlídal každý můj krok. Občas jsem se k němu vrátila a prohodila pár slov.

Když se to nejvíc hodilo, naklonila jsem se k Matějovi a něco mu zašeptala do ucha. Honza si nervózně poposedl. Odešla jsem na toalety a chvíli po mně zamířil stejným směrem Matěj. Šli jsme do místnosti přes chodbu. Usedli jsme a probírali něco z práce, což Honza nemohl vědět. Když jsem si všimla, že stojí za dveřmi a sleduje nás, potěšilo mě to.

Polohlasem jsem řekla Matějovi: ,,Představ si, že manžel tvrdí, že nevěra je dnes normální. Co si o tom myslíš ty?“ Dala jsem mu ruku na klín. Matěj znervózněl a řekl, že už párkrát v životě nevěrný byl a nevyplatilo se mu to. ,,Teď jsem ale single, tak kdybys chtěla zhřešit, budu jedině rád,“ řekl a pohladil mi ruku.

Manžel vzal svá slova zpět

Možná bych ho i políbila, jenže v tu chvíli vstoupil do místnosti Honza. ,,Můžeš mi říct, co to tady děláš?“ řekl a šel k nám blíž. ,,Snad nežárlíš? Tvrdil jsi, že dnes podvádí každý. Tak to chci zkusit,“ odvětila jsem a přisunula se blíž k Matějovi. Tomu ta situace začala být nepříjemná.

Honza požádal Matěje, aby nás nechal o samotě. Usedl ke mně a začal mě líbat. ,,My dva to ale nemáme zapotřebí, ne? Svá slova beru zpět. Nevěra není normální. Určitě by neměla být ve vztahu tolerována,“ změnil náhle názor. Vzal mě za ruku, sedli jsme do auta a jeli domů. Tam jsme se vášnivě pomilovali. Téma nevěry máme myslím jednou pro vždy vyřešené.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články