Bohuš Matuš a jeho mladičká Lucie se vzali. Nevěsta vynesla tyto úžasné svatební šaty s příběhem

Bohuš Matuš a jeho mladičká Lucie se vzali. Nevěsta vynesla tyto úžasné svatební šaty s příběhem
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Zpěvák Bohuš Matuš (47) a jeho Lucie Palkaninová (18) do toho praštili 12. května 2021. Své "ano" si řekli na krásném místě zvaném Krtkův svět v Praze. Lucie vynesla krásné svatební šaty ze salonu San Verità. Vybírala je opravdu dlouho.Malá Natálka vypadala v růžových šatičkách jako roztomilý bonbonek.Ženich nešetřil ani na prstýncích. Vybral si je v libereckém zlatnictví a krásné kousky s diamanty stály třicet tisíc korun.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zpěvák Bohuš Matuš (47) a jeho Lucie Palkaninová (18) do toho praštili. Své "ano" si řekli na krásném místě zvaném Krtkův svět v Praze. Krásná nevěsta, která má s Bohušem rozkošnou dceru Natálku, měla při obřadu úžasné svatební šaty a vypadala jako princezna. Co všechno o šatech, prstýnku a vlasech novomanželé prozradili?

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 05. 2021 15:29

„Moc se těším, ale nervózní samozřejmě jsem, vždyť kdo by nebyl! Pořád se mi zdá, že jsem zaspala, zakopla, ztratila prstýnek. Ale věřím, že to bude krásné a nic se nepokazí," svěřila se Lucie pár dnů před obřadem.

Navzdory obavám ale veselka proběhla bez jediného zaškobrtnutí a oběma to moc slušelo. Jak tedy vypadaly svatební šaty, jaké měli novomanželé prstýnky a proč měl Bohuš vytetované vlasy?

Svatební šaty nevěsty

Výběrem těch nejlepších svatebních šatů strávila Lucie řadu týdnů a hovoří o nich jako o šatech s příběhem. Nakonec jsem si je našla v salonu San Verità, kde měli opravdu velký výběr a nádherné šaty. Byl to opravdu nekonečný příběh, protože jsem se vůbec nemohla rozhodnout, které nakonec zvolím, protože se mi u nich líbilo všechno. Nakonec mi je přivezli až domů na vyzkoušení. Zařídili mi i šikovnou a milou vizážistku Kristýnu. Díky nim si připadám jako princezna!" smála se nevěsta, která v den svatby zároveň oslavila své osmnácté narozeniny.

Speciální šatičky růžové barvy měla i malá Natálka. Vybírala je Lucinka, při obřadu chci Natálku držet za ruku, aby u toho byla s námi," prozradil před svatbou Bohuš. On sám měl pak na sobě luxusní pánský smoking od producenta Janise Sidovského.

Prstýnky s diamanty

Ženich nešetřil ani na prstýncích. Vybral si je v libereckém zlatnictví a krásné kousky s diamanty stály třicet tisíc korun. Dokonce máme i náušničky pro Natálku, až bude moci jít na píchání oušek,“ doplnil ženich.

Vytetované vlasy

Zpěvák neměl při obřadu na hlavě svůj typický šátek, na který jsou všichni zvyklí. Nechal jsem si na doporučení Nadi Konvalinkové vytetovat vlasy v salonu. Chodím tam už od prosince, musí se tam jít aspoň pětkrát, aby to mělo efekt. Vydrží to až šest let, ale když to budu pravidelně obnovovat, pak i déle," vysvětlil Bohuš Matuš.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články