3 znamení zvěrokruhu, která dávají v milování přednost kvalitě před kvantitou

3 znamení zvěrokruhu, která dávají v milování přednost kvalitě před kvantitou
Zdroj: Freepik

Pokud patříte mezi ty, kteří touží po milování několikrát do týdne, možná vás překvapí, že některá znamení zvěrokruhu to tak nemají. Pojďte se s námi podívat, která to jsou!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 06. 2021 07:00

Tito lidé sice nemají k sexu vyloženě odpor, na extra kvantitu si ale rozhodně nepotrpí. Důležitější je pro ně kvalita, na kterou jsou ochotni si počkat. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ach ti Blíženci... Záleží, do jaké nálady se jim trefíte. Pokud mají svou klasickou zadumanou chvilku, nepřesvědčíte je ani sebelepším provokováním. Na druhé straně umějí být v sexu opravdu přítomni v konkrétním okamžiku.

Vždy se snaží primárně o uspokojení svého partnera a na sebe myslí až druhotně. Kladou důraz na kvalitu, nikoliv kvantitu. Proto u nich zvítězí partner, se kterým bude sex přímo nadpozemský, nikoliv ten, který jim ho dopřeje několikrát denně.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váha nepatří mezi ty, kteří mohou pořád a sex si vyloženě užívají. Často je pro ně jen nutné zlo, a to zejména ve chvíli, kdy přestávají milovat. Neumějí se totiž dost dobře přetvařovat, takže pokud vidíte, že Váha už po vás vášnivě netouží, věnujte tomu pozornost.

Jsou spíše na romantiku než živočišné milování, mají to tak s duchovním sblížením neoddělitelně spojené. Daleko více ocení hluboké konverzace než hluboké milování.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Milování je pro ně úžasným relaxem a zábavou, přesto ho nevyhledávají tak často jako jejich partneři. Musejí být totiž opravdu vyspalí a plní energie, aby si to užili podle svých představ.

Nejsou z těch, kterým nezáleží na únavě a klidně se na milování vrhnou i tak. Naopak. Zastihnete-li je v období, kdy mají největší pracovní nápor, budete s jejich sníženou chutí na sex bojovat poměrně často. Na druhé straně, když k milování dojde, spadne vám brada z toho, jak skvělí Střelci v posteli jsou!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články