Matky podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která dávají přednost racionální výchově

Matky podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která dávají přednost racionální výchově
Zdroj: Freepik

Jste matkou, která splní dětem vše, co jim na očích vidí? Nebo naopak dáváte přednost přísnějšímu přístupu? Podívejme se s námi na znamení zvěrokruhu, která berou mateřství s nadhledem a děti vedou pevnou rukou.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 06. 2021 07:00

Nedojímají je ultrazvuky miminek a neuslyšíte od nich výrazy typu mimísek. Svou lásku nedávají najevo přehnanými gesty ani nemají potřebu děti neustále obskakovat. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Na ultrazvuku u gynekologa nepropuknou v dojatý pláč, jakmile poprvé uslyší bít srdíčko svého dítěte. Většinou se stroze zeptají, zda je vše v pořádku, a pracují s těmi informacemi, které jsou jim dány.

Nečekejte od nich používání slov, jako je mimísek, těhulka nebo cokoliv dalšího. Svůj požehnaný stav vnímají na vyšší úrovni, ale stále potřebují zůstat tím, čím byly dosud. Proto často i při mateřství podnikají, své děti vychovávají přísně a zvládají víc, než si kdokoliv z nás dovede představit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ukrývá se v nich hluboká láska, kterou však nedávají najevo přehnanými gesty. Jsou ve výchově pečlivé a důsledné. Vzbuzují přirozený respekt a jsou většinou tím "zlým poldou". K výchově přistupují jako k životu - pracují s tím, co mají.

Se svými staršími dětmi klidně posedí nad skleničkou vína a budou se s nimi bavit o čemkoliv, vždy však hledají jistotu, že své děti vychovaly dobře. Proto se může stát, že jim jejich děti občas zalžou, aby se vyhnuly káravému pohledu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jsou milující a oddaní, mateřství mají ale trochu na háku. Neběží s vlhčeným ubrouskem pokaždé, když si jejich ratolest zašpiní pusu a konflikty s dětmi na hřišti je nechají vyřešit samotné.

Často však dávají přednost výchově před svým partnerským vztahem, protože jsou v ní ponořeny až moc. To nicméně neznamená, že jsou vyloženě mateřskými typy. Berou výchovu dětí jako přirozený životní proces, který je pro ně nezbytný.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články