Matky podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu jsou specialistkami na nevyžádané rady?

Matky podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu jsou specialistkami na nevyžádané rady?
Zdroj: Freepik

Jakmile žena oznámí těhotenství, neexistuje kolem ní nikdo, kdo by nepřispěchal s dobře míněnou radou. Zvláštní kategorii pak tvoří zasloužilé matky. Víte, která znamení zvěrokruhu přímo vnucují ostatním své postřehy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 06. 2021 07:00

Znáte je asi všechny. Matky, které si o sobě myslí, že dělají všechno nejlíp, a svůj názor na mateřství vnucují ostatním ženám, jakmile najdou dvě čárky na těhotenském testu. Ze kterých znamení zvěrokruhu se specialistky na udílení nevyžádaných rad nejčastěji rekrutují?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zeptejte se matek ve znamení Ryb a rády vám poradí, co všechno je zbytečné. Chcete drahý kočárek? Uvedou tisíc důvodů, proč ho nevyužijete. Chcete rostoucí postýlku? Dalších tisíc důvodů, proč ji nebrat.

Často trpí tím, že vedle těhotné ženy ztrácejí vytouženou pozornost, a tak ji získávají zpět přesvědčením, že vědí všechno nejlíp. Pokud se nepostavíte pevně za svůj názor, roznesou vás na kopytech.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zaručené rady dostanete už v prvních týdnech těhotenství, pokud se s ním Váze svěříte. Udělá vám přednášku o tom, co všechno smíte, či nesmíte. A také prozradí, čím dítěti zaručeně ublížíte a jak špatný přístup k těhotenství máte.

Nezkoušejte před Váhou říct, že se necítíte vděční, šťastní a naplnění probíhajícím jiným stavem. Protože pokud se cítíte neklidní, vyděšení a nemáte ponětí, jak to zvládnete, Váha vám rychle vpálí, že nejste dostatečně vděční a ničeho si nevážíte!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jejich kandidatura na matku roku začíná ve chvíli, kdy porodí druhé dítě. To za nimi vůbec nechoďte se stížnostmi, že to máte těžké, pokud máte dítě jen jedno. V břiše nebo doma, to je jedno.

Vůbec nevíte, co všechno ony musí zvládnout, jak se nezastaví a na nějakou únavu, na to vůbec nemají čas! Jak si vůbec můžete dovolit říct ženě ve znamení Kozoroha, že je pro vás těhotenství náročné? Víte, co všechno musí zvládnout ona?

Zdroje informací:

free-horoscope.com

zodiacsigns-horoscope.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články