3 znamení zvěrokruhu, která jsou největší egoisté a myslí hlavně na sebe

3 znamení zvěrokruhu, která jsou největší egoisté a myslí hlavně na sebe
Zdroj: Freepik

Víme, že každý je jiný. Někteří se ve světle reflektorů cítí jako doma a umějí se postavit do centra dění, jiní se stydí a jsou spokojení někde v koutě. Každý by si měl sám sebe vážit a milovat se takový, jaký je. Hranice mezi sebeláskou a egoismem je ovšem poměrně tenká a některá znamení zvěrokruhu mají tendenci ji překračovat.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 03. 06. 2021 16:00

Tito lidé mají zvláštní schopnost reagovat a jednat sebestředně. O koho se jedná? A nepatříte sem náhodou i vy?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran je spontánní a vášnivý, ale také snadno podrážditelný, netrpělivý a poněkud sobecký. Je velmi ambiciózní a srší energií. Proto se Berani častěji vyskytují na manažerských pozicích. Pokud však jde o dosažení konkrétního cíle nebo lepšího postavení, mohou mít sobecké sklony. Beran je proto jedním ze znamení zvěrokruhu, která jsou považována za velmi egoistická.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Komunikativní a zvídaví, to velmi dobře popisuje charakter Blíženců. K ostatním lidem přistupují mile a jsou považováni za tolerantní. V některých situacích se však Blíženci mohou stát bezohlednými a často říkají zraňující věci. Někdy se rádi vysmívají.

Příčinu je třeba hledat hlouběji. Blíženci jen zřídka chtějí připustit, že čelí problémům. Často o svých pocitech nemluví. A právě to je děsí. Lidé, kteří se narodili v tomto znamení, se pak od všeho rychle distancují, což lze považovat za sobecké. Málokdy to ale myslí vážně a musí se nejprve vyrovnat se svou situací.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Lvi žijí podle hesla: Jsem středem světa. O tom není pochyb. Toto znamení zvěrokruhu je velmi sebevědomé, což snižuje jeho schopnost starat se a zajímat o ostatní. Lev pak rychle jedná sobecky.

Ačkoli se jeho sebevědomí může zdát až neskutečné, může skrývat jeho vnitřní nejistotu. Pokud ale Lvovi dokážete, že se na vás může stoprocentně spolehnout, udělá na oplátku vše, aby vám pomohl.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články