Horoskop práce a financí na červen 2021: Komu zvýší plat a kdo bude králem výprodejů?

Horoskop práce a financí na červen 2021: Komu zvýší plat a kdo bude králem výprodejů?
Zdroj: Freepik

Chcete vědět, kdy byste si mohli říct o zvýšení platu, nebo co vás v tomto měsíci čeká v oblasti financí? Podívejte se na náš horoskop a hvězdy vám poradí, kdy uzavírat smlouvy, kdy investovat nebo kdy využít slevové akce v obchodech.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 01. 06. 2021 15:00

V červnu se po finanční stránce bude nejvíce dařit Vahám, kterým se peníze jenom pohrnou. Podobně na tom budou i Blíženci. Naopak na pozoru by se měly mít Panny a Ryby. A jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V červnu jsou hvězdy obzvlášť nakloněny vyjednávání o výplatě. Můžete se skvěle prezentovat a přesvědčit svou kompetentností. Při nákupech se vám bude dařit a získáte zboží za výhodné ceny. Od 11. června to navíc půjde velmi dobře také s problematickými zákazníky nebo kolegy.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

V červnu toho budete mít na práci opravdu mnoho. Hodně toho po vás požaduje nejen šéf, ale i zákazníci. Ale nebojte se, bude to rozhodně stát zato. Velmi dobře zvládáte kreativní úkoly a sršíte nápady. Daří se vám budovat kontakty se správnými lidmi. Když jdete nakupovat, čekají na vás ty nejlepší nabídky.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Postavení Slunce a Merkuru umožňuje váš rozvoj a dopřeje vám uznání okolí. Komunikace a budování nových kontaktů půjde v červnu jako po másle. Snadno dojednáte i ty nejjemnější detaily. Bude se vám skvěle dařit i při složitých úkolech a budete mít více trpělivosti než obvykle. S penězi zacházíte chytře a obratně, takže se vám bude majetek jen hromadit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

V červnu rozhodně nebudete trpět nedostatkem představivosti a kreativity. Velmi vás láká design a jste plní nápadů. Udržitelné využívání zdrojů a využití potenciálu úspor jsou pro vás samozřejmostí. Postavení Jupitera je nakloněno nejrůznějším jednáním a smlouvám. Prezentujete se v nejlepším možném světle a rozšiřujete sféru své činnosti.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi milují velkou show a v červnu k tomu budou mít spoustu příležitostí. Jsou výřeční, otevření diskusi a mají špičkové nápady. Planeta financí Merkur podporuje důležitá jednání a přeje smluvním podmínkám. Od 11. června budete obzvláště nadšení, motivovaní a jako krizový manažer si poradíte v každé situaci.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vinou postavení Merkura vás v červnu otravuje spousta nepříjemných drobností. Váš nechvalně známý perfekcionismus vám dovolí přijímat pouze ty nejlepší výsledky. Dávejte si však pozor na svůj rozpočet a při vyjednávání cen budete muset ustát nervozitu a prokázat větší houževnatost. Skvělé ale je, že jste díky Venuši velmi kreativní a také vám zajišťuje harmonickou týmovou práci.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Věci nyní postupují rychle a vy přijímáte nejrůznější opatření. Nové projekty se rozběhnou velmi svižně a vám se podaří pro svůj tým najít ty správné lidi. Práce je zábavná, i když často děláte přesčas. Stále jste motivovaní a baví vás to. Merkur nyní navíc umožňuje smysluplné financování, přeje finančním transakcím a vyjednávání, korunky se vám jen posypou. Semináře a workshopy vám přinesou nejen požadované informace, ale také dovednosti.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V červnu se rozhodně nemusíte bát velkých cílů, spíš naopak. Venuše a Jupiter vám pomohou se co nejlépe prezentovat a dále rozvíjet kariéru. Jste okolím dobře přijati a jako šéfové si vedete zvlášť dobře. Finančně jste již dosáhli téměř maxima. Při nakupování budete mít štěstí na výprodeje. Kreativní úkoly a prezentace budete zvládat s naprostou lehkostí. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

S Marsem po boku se vám bude zkrátka dařit. Okamžitě uvidíte, kde na vás čekají ty nejzajímavější úkoly a máte velkou šanci získat lukrativní zaměstnání. Nemusíte se bát ani tvrdé práce, protože ta se vám rozhodně vyplatí. Při vyjednávání o ceně bude potřeba trochu více diplomacie. Nezapomeňte si říci o slevu, pokud se chystáte na velké investice.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jste otevřeni novým přístupům i udržitelnějším konceptům pracovních míst a také je dovedete skvěle implementovat. Používáte multimédia a nové technologie, ale stále jednoznačně bodujete lidskou empatií. Jupiter přeje jednáním, smlouvám a štědřejším podmínkám.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Váš vzhled je působivý, se Sluncem a Merkurem na vaší straně to dokonce vypadá na více peněz a nové perspektivy. Vyjednávání o platu dopadnou dobře. S penězi zacházíte obratně a kdykoli je to možné, vyjednáte si nějaké výhody. Červen je ideální pro další školení a semináře.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jste v práci velmi kreativní a plní nových nápadů. Nové produkty prezentujete velmi dobře a jsou skvěle přijaty. Finanční stránka však vyžaduje trochu větší opatrnost, úspěch vás činí příliš velkorysými. Výhodou je, že máte skvělé vztahy se šéfem a s jinými zvláště důležitými lidmi.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články