Erotický horoskop na víkend: Koho čeká milování na netradičním místě a kdo půjde do převleku?

Erotický horoskop na víkend: Koho čeká milování na netradičním místě a kdo půjde do převleku?
Zdroj: Pixabay

Pořád se nacházíme pod vlivem superúplňku, který nastal ve středu. Umocňují se tak naše dobré stránky i ty špatné. Sexuální apetit se zvětšuje a je mnohem intenzivnější. Pojďte se podívat, která 3 znamení zvěrokruhu si víkend pořádně užijí!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 05. 2021 07:00

Bude to jeden velký uragán vášně. Ať už mají partnera či nikoli, následující lidé se o víkendu v postelových hrátkách nezastaví. Těšit se mohou na sex na nezvyklých místech, netradiční hračky nebo erotiku okořeněnou nějakým tím převlekem. O kom je řeč?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Připravte se na víkend plný nových zážitků! Pravděpodobně s partnerem vyrazíte na výlet (možná i na celý víkend), kde si užijete společně strávený čas. To vás nabudí k večerním hrátkám, na které už jste dlouho neměli chuť.

Dost pravděpodobně se však nebudou konat v posteli, ale úplně někde jinde! Popřemýšlejte, jak byste si představovali vysněné místo na milostné dobrodružství a partnerovi ho navrhněte. Možná budete jeho reakcí překvapení!

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Připravte se na naprostý výbuch! Každý bude chtít být ve vaší blízkosti, každý s vámi bude chtít mluvit a strávit alespoň pár chvil. V poslední době jste vyřešili všechny své neshody, a tak se vám ulevilo. Máte proto volnou hlavu na erotické myšlenky, které tento víkend nebudou vůbec slušné.

Naopak vás budou bavit netradiční sexuální praktiky, hračky i neslušné konverzace. A to bez ohledu na to, zda jste zadaní, či nikoli. Pokud nemáte partnera, užijete si velké dobrodružství! Naopak zadaní Blíženci budou trochu balancovat na hraně...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Staré sváry v partnerském vztahu jsou zažehnány, a tak je čas na pořádné postelové hrátky! Využijte přetrvávajícího aprílového počasí ke dni strávenému v peřinách a pořádně si okořeňte vztah.

Partner ocení, že jednou nebudete řešit vážná témata, ale ukážete svou vášnivou stránku! Nebojte se zapojit fantazii. Ženy ve znamení Kozoroha by se neměly obávat převleku a pořádně partnera překvapit. Budete zírat, co to s ním udělá!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články