Erotické role: 5 žhavých tipů pro partnery, kteří chtějí zatočit s nudou (2. díl)

Erotické role: 5 žhavých tipů pro partnery, kteří chtějí zatočit s nudou (2. díl)

Věříme, že prvních pět tipů na sexuální role jste si užili. Přinášíme vám proto další pětici, kterou rozhodně stojí za to vyzkoušet.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 30. 03. 2021 16:00

V posteli by neměla být nuda. Ale každodenní experimentování by partnery také brzy omrzelo. Proto není na škodu tu a tam zpestřit hrátky erotickou pomůckou nebo si plnit sny pomocí erotických rolí. Do prvního dílu se všechny nevešly, a proto přinášíme pokračování.

ŠÉF A SEKRETÁŘKA

Pracuje váš partner doma na počítači? Ideální, kdybyste mu nic neříkala a rovnou ho překvapila. Vezměte si na sebe blůzku, sukni, podpatky a přineste mu čerstvou kávu. „Ještě něco, pane?“ zeptejte se ho a rozepněte si laškovně knoflík. Stoprocentně bude v příjemném šoku, když mu podstrčíte papíry, které potřebujete podepsat. Jejda, upadla vám propiska? Tak šup dolů.

NÁRUŽIVEC A NETYKAVKA

Smyslem této hry je, aby vás partner dobýval. Necháte se svádět, budete si užívat jeho horký dech na krku a dychtivé ruce na těle, ovšem v nejlepším to musíte utnout. A takto ho budete odmítat co nejdéle. Ideální hra na celý den. Může vás trápit při vaření, při úklidu, při koukání na televizi, ale nesmíte se pomilovat, dokud to vy nedovolíte. Tak co myslíte? Jak dlouho to vydržíte?

CIZINCI V BARU

Bary jsou zavřené, ale i doma se dá nastínit atmosféra nočního klubu. Kdo má barový pult, má vyhráno, ale pro ty, co ho nemají, máme neotřelé řešení. Máte okenní parapet? Výborně. Takže se namalujte, vezměte si sexy oblečení a přijďte každý „do baru“ sám. Nechte svítit jen lampičku, pusťte rychlou hudbu a mějte připravený drink. Parapet slouží jako bar.

Konverzujte, jako byste byli dva cizí lidé. Zatancujte si spolu tělo na tělo a vraťte se opět k baru. Ten využijete, až se vaše konverzace stočí k sexu. Žhavé milování vestoje vám pořádně rozproudí krev.

MASÉR A KLIENTKA

Tohle je velice oblíbená praktika, která se dá použít i obráceně. Ale dámy mají přednost. Scénář je jasný. Lehnete si na postel, partner si vezme olejíček a celou vás namaže. Při masáži vnitřní strany stehen vám vždycky „omylem“ přejede po intimním místě. Zaručujeme, že vás to klidnou nenechá.

STRIPTÉRKA A ZÁKAZNÍK

Dámy, tohle se líbí každému muži. Nalijte si skleničku vína, pokud si potřebujete dodat odvahu, a proměňte svůj byt na noční klub. Partner ať si připraví pár bankovek, bude je potřebovat. Přivítejte ho, usaďte ho na gauč a začněte se vlnit do rytmu sexy hudby. Možná se budete cítit lépe, když ke svému tanečku využijete židli. Je to šikovná opora a ten pohled, když si na ni sednete a dáte nohy od sebe. Nebo ať si na židli rovnou sedne partner a vy mu dopřejte tanec na klíně. Příjemnou zábavu.

A jaká je vaše oblíbená role? Seberte odvahu a napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články