Erotický horoskop na valentýnský víkend: Kdo popustí uzdu fantazii a koho čekají situační hrátky?

Erotický horoskop na valentýnský víkend: Kdo popustí uzdu fantazii a koho čekají situační hrátky?
Zdroj: Freepik

Valentýnský víkend bude mimořádně žhavý! Podívejte se, kdo objeví nové aspekty své sexuality a kde číhá víkendová romantika. Nechte se v posteli hýčkat a užijte si každý moment volných dní. Budou stát zato!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 02. 2022 06:00

V pondělí 14. února 2022 nás čeká svátek svatého Valentýna, který je symbolem lásky a romantiky. To se projeví především o víkendu, kdy budeme toužit po spojení duší na hlubší úrovni. Nepůjde jen o povrchní erotiku a vášeň, těšit se můžete na potěšení, které zdaleka předčí vaši fantazii. Co čeká vybraná tři znamení zvěrokruhu?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Mezi vámi a partnerem panuje určité napětí, ale nebojte se! Tenhle víkend byste to mohli vyřešit - jak jinak než vášnivou přehlídkou toho, co se ve vás skrývá. Hoďte za hlavu, co vás během týdne trápilo, a užívejte si partnera plnými doušky. Neostýchejte se pustit si společně erotický film a naladit se na přítomnou chvíli. Měli byste se však trochu krotit, abyste nemysleli jen na své potěšení. Pokud se vám naskytne příležitost k nevěře, vyvarujte se jí!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zvažte tento víkend nějaký ten erotický kostýmek a v žádném případě se nestyďte! Situační hrátky mohou být pořádně žhavé, když se do toho opřete naplno. Objevte nové aspekty své sexuality, kterým jste doteď nepřikládali tolik významu. Skoro to vypadá, že od začátku roku doháníte vše, na co jste dříve neměli odvahu. Pokud budete s partnerem pracovat na intimitě, prohloubí to i důvěru ve vztahu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tento víkend budete mistři sexu! Valentýn ve vás probouzí romantickou duši, která touží po spojení na vyšší úrovni. Nepůjde vám o žádné jednorázovky, toužit budete hlavně po hlubokém zážitku s někým, koho už znáte opravdu dlouho. Využijete hlavně erotické hračky, na které se zatím práší v šuplíku a nikdo k nim nenalezl odvahu. Popusťte uzdu svým fantaziím a směle do toho!

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články