Velký horoskop lásky na únor 2022: Blížence čeká báječný měsíc, Střelci se mohou těšit na klid

Velký horoskop lásky na únor 2022: Blížence čeká báječný měsíc, Střelci se mohou těšit na klid
Zdroj: Freepik

Nenechte si ujít velký horoskop lásky na únor, který do našich životů přinese mnoho pozitivního! Kdo upevní svůj partnerský vztah a kdo má šanci otěhotnět?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 01. 2022 07:00

Hvězdy rovněž varují před nevyžádanými radami. Pamatujte si, že záleží jen na vás, jak si uspořádáte život. Nenechte nikoho, aby vám do něj mluvil.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vypadá to, že u některých z vás bude v únoru aktuální téma svatby. Netlačte však partnera do rozhodnutí, která sám nechce, mohli byste těžce narazit. Dopřejte oběma ten luxus, že budete cítit volnost a možnost se samostatně rozhodnout. To u vás momentálně chybí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Marně hledáte novou lásku v místech, kde jste ji už dříve nenašli. Zkuste vystoupit ze své komfortní zóny a posunout se do kruhů, které vám doteď zůstávaly zapovězeny. Hvězdy predikují, že odvaha by se vám tento měsíc mohla opravdu vyplatit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Naučte se tento měsíc říkat ne a nedělejte nic, co je vám proti srsti. Naopak byste měli poslouchat své nitro a odstranit ze svého života vše, co s vámi nesouzní. Je vhodná doba na otevřený partnerský rozhovor, při kterém proberete, kam váš vztah vlastně směřuje.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

U Býků tento měsíc zavládne vášeň a erotika. Konečně naberou ztracený dech a ukážou, co se v nich skrývá. Hvězdy zde upozorňují na možnost otěhotnění pro ty, kteří už po tom dlouho touží. Ženy by se neměly ohlížet pouze na dny, kdy mají ovulaci, ale nechat tomu volný průběh.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čeká vás klidný měsíc, ve kterém vás nepotkají větší nesnáze. Měli byste se však v partnerském vztahu soustředit na komunikaci a mluvit otevřeně. Vnímejte sebe a své potřeby, budou v tomto měsíci důležité. Pokud budete v pohodě vy, odrazí se to všude.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Na lásku jsou potřeba dva, vnímejte potřeby svého partnera. Nezadaní se mohou potýkat se špatnou volbou vytouženého protějšku. Zřejmě budete v únoru vytrvale uhánět někoho, kdo za to tak úplně nestojí. Zachovejte si svou hrdost, Raci.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V pracovních záležitostech vám pomůže podpora partnera. Nebojte se mu svěřit s tím, co se u vás v práci děje a co vám nedá spát. Ne nadarmo se říká, že váš životní partner by měl být zároveň i vaším nejlepším přítelem. Ukažte, že k němu chováte skutečnou důvěru.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vám dávají na únor mnoho příležitostí, které byste měli využít na maximum. V tomto měsíci vás také hvězdy varují před nevěrou, která vás bude lákat více než dřív. Zakázanému ovoci byste se ale měli tentokrát opravdu vyhnout. Riskování by vám nepřineslo nic dobrého.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Prožíváte velké změny, které by vám konečně mohly vnést do duše klid a mír. Zároveň se však užíráte tím, proč partner najednou tak otočil. Pokud se budete ve všem takhle šťourat, můžete ho akorát popudit. Zkuste tentokrát přijmout to, že se snaží.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dostanete se do střetu s někým z vaší rodiny ohledně partnerského vztahu. Možná vám někdo bude dávat nevyžádané rady nebo váš vztah nevhodně komentovat. Zkuste přemýšlet o tom, že si příště necháte některé věci pro sebe a nebudete se svěřovat každému. To vám rozhodně prospěje.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Užívejte si rodinu i lásku, kterou v životě máte. V poslední době vám vše funguje na jedničku a není důvod se stresovat. Naopak máte pevné zázemí, kam se rádi vracíte. Momentálně vám hvězdy přejí v závazcích, proto pokud toužíte po svatbě či dokonce společné hypotéce, je ten pravý čas.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vypadá to, že řešíte v práci nějaké starosti a ty si pak nosíte domů. To se projevuje tíživou atmosférou, kterou vnímají i děti. Zkuste si s partnerem v klidu promluvit, až budete sami dva. Pomůže vám romantický večer, při kterém se budete cítit uvolněně. A ty byste měly opakovat celý únor!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články