Horoskop lásky na červenec 2023: Intimní partie Kozorohů si neodpočinou, na Střelce čekají nebezpečné svody

Horoskop lásky na červenec 2023: Intimní partie Kozorohů si neodpočinou, na Střelce čekají nebezpečné svody
Zdroj: Freepik
Beran (21. 3. – 20. 4.): Na zrozence v ohnivém znamení Berana čekají šťastné období hned na začátku měsíce. Do 3. července 2023 můžete dostat zajímavou zprávu s finančním pozadím. Býk (21. 4. – 21. 5.): Drazí Býci, vám bude přát štěstěna o víkendu 15. a 16. července 2023. Toto období bude přát lásce.Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Lidé, kteří se narodili ve vzdušném znamení Blíženců, se mohou těšit na týden od 24. července 2023. Vše, nač sáhnou, jim půjde skvěle od ruky.Rak (22. 6. – 22. 7.): Milí Raci, chystáte-li se učinit nějaké závažnější rozhodnutí, nechejte to až na samý konec měsíce. Ideální dobou bude pátek 28. července 2023.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horoskop lásky na červenec 2023 je plný zajímavých zpráv pro všechna znamení zvěrokruhu. Někdo může zjistit, že ho lákají nové možnosti, jiný se utvrdí v tom, že jeho vztah je silný jako málokterý. V galerii pak najdete, ve kterých dnech budete mít obecně štěstí v různých sférách života!

Jana Matušková
Jana Matušková 26. 06. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Červenec 2023 bude pro Berany obdobím, kdy se zaměří na své stávající vztahy. Páry by se měly věnovat komunikaci a hledat řešení všech přetrvávajících problémů, které ve skutečnosti nejsou tak zásadní. Je třeba být trpělivý a věřit, že všechno nakonec dobře dopadne.

Pro nezadané: Nezadaní Berani se mohou cítit pohodlněji, když budou trávit čas s někým, koho už nějakou dobu znají, než když budou stále hledat nové a nové příležitosti.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro jedince narozené ve znamení Býka bude červenec 2023 obdobím, kdy budou ve svém milostném životě zbytečně riskovat. Páry by měly raději společně zkoušet nové aktivity a objevovat své vášně. Býci by měli důvěřovat vlastním instinktům a s partnerem zkoušet nové milostné praktiky, protože mohou vést ke vzrušujícím chvílím.

Pro nezadané: Nezadaní Býci mohou zjistit, že je přitahuje někdo, o kom by normálně neuvažovali. Je však třeba pečlivě zvážit případné následky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, červenec 2023 pro vás bude dobou, kdy se zaměříte na váš citový růst. Pokud vás totiž ve vztahu v poslední době něco trápilo, přichází skvělý čas dát věci do pořádku. Udělejte si konečně prostor na společně strávený milostný večer, pořádný sex dodá vašemu vztahu jiskru.

Pro nezadané: Nezadaní Blíženci se budou cítit lépe, když se začnou více věnovat svým zájmům a koníčkům, než když budou za každou cenu usilovat o nový vztah. Dejte tomu ještě čas.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Červenec 2023 bude pro zadané Raky složitým obdobím. Čeká je dobrodružství, které by se jim ve vztahu mohlo pořádně vymstít. Uděláte něco, na co nebudete pyšní a budete se muset umět upřímně omluvit. Všechno ale nakonec dobře dopadne.

Pro nezadané: Single Raci by měli konečně uvěřit, že láska přijde, až nastane ten správný čas. Zatím si užívejte svobodného života.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na ohnivé Lvy čeká výzva, které by měli odolat, pokud to se stávajícím vztahem myslí vážně. Jsou totiž energičtí, extrovertní a milující život - a příležitost, která se jim naskytne, bude extrémně lákavá. Zhodnoťte si, jak moc partnera milujete a zda skutečně stojí za to neodolat svodům života.

Pro nezadané: Zrozenci ve znamení Lva by měli být otevření a trpěliví, protože ta pravá osoba se může objevit, když to budou nejméně čekat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zrozence v zemském znamení Panny čeká báječný červenec 2023, kdy si budou dnes a denně uvědomovat, jak skvělého partnera vedle sebe mají. Trochu se i zastydíte, když si vzpomenete na všechny ty dávné chvilky, kdy jste o protějšku pochybovali a sem tam pokukovali jinde.

Pro nezadané: Nezadané Panny mají v červenci 2023 velkou šanci potkat člověka, který je opravdu osloví. Především sexuální přitažlivost bude taková, že vám nedá spát.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

S lidmi narozenými ve znamení Vah to bude mít protějšek v červenci 2023 poněkud komplikovanější. Na jednu stranu jsou Váhy vášnivými partnery, kteří pečují o svého miláčka, na druhou stranu to jsou občas arogantní a nedůvěřivé "trubky". Pro Váhy tak mají hvězdu jednu radu: Hoďte se do pohody a přestaňte v červenci řešit nesmysly.

Pro nezadané: Single Váhy, které touží po vztahu, by měly důvěřovat svým instinktům a být otevřené novým možnostem. Vyslyšte nabídku na zajímavou akci, láska možná čeká právě tam.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Lidé ve znamení zvěrokruhu Štír patří mezi světáky, kteří jsou králi večírků. Zamlada jim nebyly cizí ani divoké románky. V červenci 2023 si na tohle své vzrušující období několikrát vzpomenete, ale naštěstí myšlenky na nevěru okamžitě zaplašíte. Dobře si totiž uvědomíte, jak skvělého člověka vedle sebe máte!

Pro nezadané: Nežeňte se za každou cenu do vztahu s člověkem, o němž ve skrytu duše pochybujete. Raději si užívejte pozornosti opačného pohlaví, adrenalinu a divokých akcí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na zrozence ve Střelci platí tato charakteristika: Jsou energičtí, extrovertní, milující život. Rádi využívají příležitosti a rozhodně se nebrání rozličným milostným zážitkům. V červenci 2023 byste ale na tuto charakteristiku měli raději zapomenout. Svody, které na vás čekají, se sice jeví jako neopakovatelné, ale riziko, které s sebou nesou, je příliš vysoké.

Pro nezadané: Single Střelci by se měli trochu zklidnit a neřešit to, že jsou momentálně bez partnera, tak intenzivně. Na dobré věci se prostě chvíli čeká.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidem narozeným ve znamení Kozoroha připraví jejich protějšek v červenci 2023 řadu intenzivních milostných zážitků. Léto a doba dovolených tomu prostě přeje. Nachystejte se na to, že si vaše intimní partie příliš neodpočinou, poznáte mnohé věci, které vám dosud připadaly tabu. Pocítíte intenzivní pocity štěstí a váš vztah bude ještě pevnější.

Pro nezadané: V červenci 2023 hvězdy přejí i nezadaným Kozorohům, ale jinak, než by si možná přáli. Životní partner bude ještě chvíli v nedohlednu, místo toho si najdete skvělého milence či milenku.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na zrozence ve Vodnáři čekají báječné dny s partnerem. Pokud jste si pro dovolenou vybrali právě červenec 2023, nemohli jste udělat lépe. Ve vztahu prožijete harmonické chvíle, veškeré případné problémy vyřešíte v klidu, mírnou diplomatickou cestou. Odměnou vám bude pocit pohody, který vámi prostoupí, a vědomí, že na všechny problémy světa nejste sami.

Pro nezadané: Single Vodnáři si to v poslední době kazili svým perfekcionismem a negativním postojem k životu. Zanechte toho a máte velkou šanci potkat velmi inspirativního člověka.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidem v Rybách může v červenci 2023 zkomplikovat vztah jejich přísnost. Řešení problémů ve vašem podání bude důsledné až autoritativní, až z vás někdy půjde vztah. Nemůžete se pak divit, že od vašeho protějšku neucítíte zrovna citovou náklonnost. Chce to větší pochopení, nadhled a smysl pro humor, protože jinak je váš vztah velmi silný a je škoda si ho zbytečně ničit.

Pro nezadané: Single Ryby se po všech svých zkušenostech bojí projevovat city. A právě to je nutné odbourat, aby se vaše šance na novou lásky výrazně zvýšily.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články