Adam (26): Uhranula mě svůdná sousedka. Po vášnivé líbačce přemýšlím, zda dát košem snoubence, nebo to nechat být

Adam (26): Uhranula mě svůdná sousedka. Po vášnivé líbačce přemýšlím, zda dát košem snoubence, nebo to nechat být
Zdroj: Freepik

Adam řeší velké dilema. Plánuje svatbu s přítelkyní Andreou, se kterou je šťastný a vztah jim řadu let klape. Nedávno se však seznámil s atraktivní sousedkou Danou, která ho ohromně přitahuje a totálně mu zamotala hlavu.

Jan Švanda
Jan Švanda 29. 04. 2023 07:00

S Andreou jsem chodil už skoro pět let, byli jsme zasnoubení a plánovali svatbu. Poznali jsme se v jednom studentském klubu a já žil po celou dobu v přesvědčení, že je to nejlepší holka na světě, kterou nikdy neopustím. Pohledná, milá, společenská, pořádná. Zkrátka ženská, o níž jsem v teenagerském věku snil. Hledali jsme společné bydlení, přičemž se nám asi po dvou měsících zalíbil byt 3+1 v jednom nižším paneláku, jenž splňoval naše kritéria.

Krásná sousedka mě okouzlila

Zdárně jsme zvládli proces stěhování, byť jsme nejrůznějších krámů měli opravdu dost. Nový byt jsme si zkraje nemohli vynachválit. Cítili jsme se v něm skvěle, navíc jsme měli i přívětivé sousedy… V tu chvíli jsem ještě netušil, koho za pár dnů potkám a jak moc mi ten dotyčný zamotá hlavu.

Jednoho odpoledne jsem se vracel z nákupu. Byt jsme měli ve druhém poschodí. Míjel jsem několik bytů v prvním patře, když se jeden z nich otevřel a ven vyšla nádherná ženská. Dlouhovlasá bruneta s velkýma očima, sexy figurou a dlouhýma nohama. Vypadala mladistvě, tipoval jsem jí tak maximálně třicet.

Pozdravil jsem a ona se na mě líbezně usmála. Vycházel jsem pomalu schody do druhého patra, ale přitom se ještě několikrát otočil, abych ji ještě zahlédl. Nemohl jsem se na ni vynadívat, přičemž ona moje dráždivé pohledy opětovala.

Před Andy jsem o ní zarytě mlčel, ale od sousedů jsem o téhle šťabajzně nenápadně zjišťoval informace. Skamarádil jsem se s jedním týpkem, jenž bydlel v přízemí. Rád si pouštěl hubu na špacír, což mi hrálo do karet. Bydlel tu léta a o nájemnících měl přehled. Samozřejmě jsem se ho zeptal i na pohlednou sousedku. Tvrdil, že se jmenuje Dana. Je prý rozvedená, bezdětná a před pár dny oslavila 43. narozeniny, což mě šokovalo.

Přátelská pusa skončila líbačkou

Na Danu jsem celý večer myslel, pak jsem se ovšem vrátil do reality. Srovnal jsem si vše v hlavě a zapojil rozum. Andreu jsem miloval, plánoval s ní děti, takže jsem se snažil pohlednou čtyřicítku vyhnat z hlavy. Docela se mi to dařilo, jenže záhy přišel den, který moje snahy rozmetal.

Danu jsem zcela náhodou potkal v tramvaji cestou domů. Když mě spatřila, hned se ke mně hlásila. Přišla za mnou s tím, že máme určitě společnou cestu. Představila se. Řekla, že se jmenuje Dana, což já samozřejmě už dávno věděl, ale dělal jsem blbého. Nabídla mi tykání, na které jsem s radostí kývl. Cítil jsem, že se jí líbím. Povídali jsme si asi dvacet minut, až jsme najednou zjistili, že už jsme u našeho domu.

Vystoupali jsme spolu do prvního patra a ona se chystala otevřít dveře svého bytu. Já si mezitím vzpomněl, že měla nedávno narozeniny. Popřál jsem jí, což ji mile překvapilo. Ptala se mě, odkud to vím. Já jí ale neodpověděl. Místo toho jsem se k ní lehce nahnul a chtěl jí vlepit kamarádskou pusu. Nebránila se, jenže to nakonec dopadlo úplně jinak. Dana si mě totiž přitiskla k sobě a políbila mě. Nebránil jsem se. Chytil ji kolem pasu a na chodbě jsme se dali do pořádné líbačky. Bylo nám v tu chvíli jedno, jestli nás někdo sleduje nebo kolem nás zrovna prochází.

Těžko jsme se od sebe odtrhávali. Zvala mě dál. Za normálních okolností bych nabídku bez váhání přijal. Měla obrovský sex appeal, vzrušovala mě. Jenže já nevěru odmítl. Vymluvil jsem se na práci a slíbil jí, že se stavím jindy. Myslel jsem v tu chvíli na Andreu, kterou miluji. Nechtěl jsem ji podvést, nezasloužila si to. Přišel jsem domů a před Andreou dělal jakoby nic.

Čeká mě těžké rozhodování

Od té doby mám ale hlavu v pejru. Od inkriminovaných polibků s Danou uběhly už dva týdny a já den co den řeším palčivý problém. Nechci opustit Andreu a zabít několikaletý vztah, který funguje. Na druhé straně mě Dana ohromně přitahuje a pořád na ni myslím.

Ocitl jsem se v těžké situaci, kdy nechci ztratit ani jednu z nich a nevím si vůbec rady. Vím, že se musím co nejdříve rozhodnout, jenže já vůbec nevím jak.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články