Poslední narozeniny před padesátkou: Victoria Beckham zvedne nohu až ke stropu a už 25 let jí pořád totéž

Victoria Beckham slaví 49. narozeniny: Dá nohu až ke stropu a 25 let jí pořád totéž
Zdroj: Profimedia
Victoria Beckham slaví v pondělí 17. dubna poslední narozeniny před padesátkou. Téměř 26 let prožila po boku svého manžela, bývalého reprezentačního fotbalisty Davida. S ním má syny Brooklyna, Romea a Cruze (všichni na snímku). Do party patří ještě rodinný benjamínek, jedenáctiletá dcera Harper.Na Davidovi Victorii nejvíce zaujalo, že všude chodí s maminkou, tátou a ségrou. Proto usoudila, že je stejně jako ona rodinný typ a nebude se jí flákat po barech. Společný mají také smysl pro humor, podporu toho druhého a ochotu vzdát se na chvíli svého byznysu, aby si užili chvíle ve dvou. Snímek z minulých Vánoc hovoří za vše.David je muž mnoha tváří. Krom zahrávání skvělých přímáků to umí i s make-upem. Takhle Victorii fintil pro nové fotky na její vlastní značku kosmetiky.Victoria je známá tím, že se na snímcích nikdy, ale nikdy neusmívá. Zachytit ji s tímto výrazem ve tváři je jako pořídit fotku lochnesky. Přesto se Victoria směje moc ráda, hlavně v soukromí se svým mužem, a její smích opravdu stojí za to.+ 3 fotky+ 4 fotky

Módní návrhářka Victoria Beckham slaví v pondělí 49. narozeniny. Od dob, kdy koncertovala s dívčí skupinou Spice Girls, ušla dlouhou cestu. Je majitelkou prosperující módní značky, s manželem, bývalým fotbalistou Davidem Beckhamem (47), vychovává čtyři děti a kamkoliv přijde, okamžitě vzbudí rozruch. Přesto jsou věci, které jste o nestárnoucí brunetce možná nevěděli...

Tereza Švandová
Tereza Švandová 17. 04. 2023 13:45

Jak už napovídá Victoriina superštíhlá figura, návrhářka má velmi specifický vztah k jídlu. V podcastu River Café´s Table 4 například připustila, že její nejoblíbenější pochutinou je celozrnný toast se solíJsou to sacharidy, které ve vás vzbuzují pocit, že je vám dobře. A navíc miluji sůl,“ prozradila čtyřnásobná máma.

Toast se solí jako nejoblíbenější jídlo

Vedle toho si Victoria potrpí ještě na další jídlo, které podle manžela Davida konzumuje už 25 let v kuse, a to grilovanou rybu a dušenou zeleninu. „Pro většinu restaurací jsem noční můrou. Mám ráda zeleninu připravenou na páře, trochu balsamika a poté si to chci dochutit sama,“ přiznává módní návrhářka. Před třemi lety se lehce přiotrávila rtutí, již obsahovaly její nejoblíbenější ryby mečoun a tuňák, a tak je musela vyměnit za lososa.

Už 25 let jí pořád dokola rybu s dušenou zeleninou

Její muž prý z jejího jídelníčku "roste". Jako velký gurmán a dobrý přítel věhlasného šéfkuchaře Gordona Ramsayho by svou štíhlou ženu rád viděl konzumovat to, co zbytek rodiny. To všem Victoria připustila jen jednou jedinkrát. „Občas jsem až emotivní ohledně jídla a dobrého pití. Když jím něco skvělého, chci, aby to ostatní ochutnali. Bohužel jsem ženatý s někým, kdo jí to samé jídlo dokola posledních 25 let,“ postěžoval si bývalý elitní záložník v podcastu River Cafe Table 4.

Byl tu ale moment, kdy snědla i něco z mého talíře, a to v době, kdy byla těhotná s dcerou Harper, to bylo úžasné,“ rozplýval se David. „Byl to jeden z mých nejhezčích večerů. Nevzpomenu si, co jsme jedli, ale vím, že od té doby už si to nedala,“ dodal naoko zkroušeně.

Díky józe dá Victoria Beckham nohu až ke stropu

Vedle jídla si Victoria Beckham udržuje štíhlou postavu také cvičením jógy. A protože má smysl pro humor, často se o své sportovní výkony dělí s fanoušky na sociálních sítích. Vidět jsme ji tak mohli, jak vleže na gauči jakoby mimoděk zvedá nohu ke stropu, zatímco si lakuje nehty nebo píše esemesku. Podobnou pózu pak vysekla také v jisté newyorské kavárně.

Implantáty si Victoria nechala vyndat

K perfektnímu vzhledu si pohledná návrhářka dopomáhá nebo dopomáhala i prostřednictvím zkrášlujících zákroků. Není například žádným tajemstvím, že si pravidelně nechává zvětšovat rty a podstoupila i augmentaci prsů„Už je ale nemám,“ přiznala v roce 2014 v rozhovoru pro magazín Allure. Ne že by implantáty působily Victorii nějaké zdravotní problémy, jen zkrátka nebyla spokojená se vzhledem prsů, a tak si je nechala vyndat.

Osudové setkání s Davidem Beckhamem

Jestli je Victoria krom svého vzhledu a nesporného módního vkusu něčím pověstná, pak je to téměř čtyřiadvacetileté manželství s Davidem Beckhamem, z něhož vzešly synové Brooklyn (24), Romeo (20) a Cruz (18) a dcera Harper (11).

Bývalou Posh Spice sbalil anglický reprezentační kapitán v roce 1997 po jednom ze zápasů svého Manchesteru United. „Netušila jsem, kdo David je. Fotbal mě nikdy zvlášť nezajímal. David všude chodil s mámou, tátou a sestrou, zatímco ostatní fotbalisté se opíjeli v baru. Od začátku jsem tak věděla, že je to gentleman a má smysl pro rodinu. To pro mě bylo důležité, protože já to mám nastavené stejně,“ svěřila se v roce 2007 v rozhovoru pro magazín W Victoria.

David Beckham jako vizážista

Před dvěma lety v pořadu Good Morning America pak Posh Spice prozradila svůj recept na spokojené manželství. „Vzájemně se podporujeme. David je skvělý táta i manžel, hodně se spolu nasmějeme,“ připustila. „Navíc respektujeme fakt, že jsme oba hodně vytížení. Máme rozjetý byznys, přesto občas vypínáme telefony, abychom si mohli v klidu popovídat,“ dodala pro magazín Elle.

Že je pojí nejen láska a odpovědnost k tomu druhému, ale i stejný smysl pro humor, dokázala Victoria koncem roku 2021, kdy chystala nové fotky pro vlastní značku kosmetiky. Tehdy se zkrášlování své choti chopil i věhlasný fotbalista. „Našla jsem si místního vizážistu. Vypadá to, že tohle bude fungovat,“ napsala výmluvně návrhářka.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články