Eva Hrušková a Jan Přeučil jsou spolu už 21 let: Na spokojený vztah mají tento originální recept

Eva Hrušková a Jan Přeučil jsou spolu už 21 let: Na spokojený vztah mají tento originální recept
Zdroj: Herminapress
Eva Hrušková s Janem Přeučilem tvoří pár už neskutečných 21 let. Květiny od něj prý dostává často.Eva Hrušková nedávno slavnostně otevřela květinářství na pražském Smíchově. Přiznala se ale, že vypěstovat si květiny od semínka se jí příliš nedaří.
Jan Přeučil s Evou Hruškovou chodí do společnosti často a rádi. Nezkazí žádnou zábavu. Na fotografii jim dělá společnost Anife Vyskočilová.Eva Hrušková je vždy za dámu a gentleman Jan Přeučil jí za všech okolností dělá elegantní doprovod.+ 7 fotek+ 8 fotek

Herečka Eva Hrušková oslaví na konci března sedmdesáté narozeniny. Od svého manžela Jana Přeučila (84) jistě dostane plnou náruč květin. Zamilovaní jsou už jednadvacet let a vypadá to, že je láska neopouští - jako by se poznali včera. Jaký je jejich recept na spokojený vztah?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 02. 2022 12:00

„Láska se musí pěstovat. Honzík říká, že vztah má být tvůrčí. Třeba si necháváme po bytě různé vzkazy. Například ,Tady je pusa pro mého Eváčka' a je u toho namalovaná pusa. Vzkazy si ukládám, je to milé,“ prozradila Eva Hrušková tiskové agentuře Herminapress.

Jan Přeučil: Zapadnout do stereotypu je jednoduché

Jan Přeučil slova své manželky potvrzuje. Náš vztah je tvůrčí. Hned na začátku jsme si řekli, že nejhorší je, když soužití zkornatí. Vztah je v podstatě divadelní představení. Stále se musí tvořit a být jedinečný - originální. Zapadnout do stereotypu je jednoduché," míní herec, který v minulosti na toto téma poskytl rozhovor Blesku.

Eva Hrušková přidává dávku tolerance a legrace

Co dalšího podle Evy Hruškové napomáhá pěstovat trvalý a pevný vztah? Pořádná dávka tolerance a také legrace. My ženy, zvláště v mém věku, máme dojem, že máme pořád pravdu. Tak my ji máme, o tom žádná, ale nemusíme na ní trvat. Spíš se těm věcem zasmát, i když víme, že s manželem nebo partnerem to myslíme dobře. On to ví také, ale potřebuje si zazlobit, tvrdí Hrušková.

Pokus Evy Hruškové o pěstování zeleniny skončil fiaskem

Jen pár dnů před svátkem zamilovaných Valentýnem se Eva Hrušková objevila na slavnostním otevření největšího květinářství v Praze na Smíchově Nej kytky. Říká, že květiny miluje a ze všeho nejvíce si oblíbila orchideje. Dovede si ale rostliny vypěstovat také sama na zahrádce?

„Nikdy jsem to nezkoušela. Když jsem chodila na základku, udělali jsme si zeleninové záhonky. Dali jsme tam salát a ředkvičky a nějak jsme na to zapomněli. Po měsíci byly metr vysoký. Tak se salát nekonal a ředkvičky také ne. Tím moje zahradničení skončilo,“ směje se sympatická herečka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články