Victoria Beckham a její umění color blockingu: Návrhářka kombinuje syté barvy, kterých se jiní bojí

Victoria Beckham a její umění color blockingu: Návrhářka kombinuje syté barvy, kterých se jiní bojí
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Umění skloubit hned tři výrazné odstíny v jeden dokonalý celek. Tak to ovládá Victoria Beckham na jedničku. Limetkově zelené kalhoty doplnila letos v Paříži lila roláčkem a kabelkou ze své nejnovější kolekce.Zatímco loni pařížské ulice brázdila v podobně barevné kreaci. Ani tehdy jí v dlani nechyběla kabelka z vlastních zdrojů.Jindy opomíjený pár tvořený rudou a fialovou. I ten dovede Victoria Beckham pozvednout na vysokou úroveň.+ 9 fotek+ 10 fotek

Color blocking, tedy kombinace bloků hned několika výrazných barev stejné intenzity, oslnil svět už v roce 2010, kdy se tento trend objevil na defilé značek Prada či Gucci a výrazně barevný mix představil v kolekcích i návrhář Raf Simons. Nyní je nepřehlédnutelná přehlídka barev zjevně zpět.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 02. 04. 2023 09:00

Postarala se o to inspirativní návrhářská ikona Victoria Beckham (48). Ta se na pařížském týdnu módy, kde s velkým úspěchem představila svou novou módní sezónu, předvedla hned v několika umně sestavených modelech, a prohlédneme-li si i přehled jejích outfitů z několika předchozích měsíců a let, je zřejmé, že je jí color blocking víc než blízký. Nutno uznat, že si s metodou míchání výrazných tónů rozhodně rozumí.

Fialovo-limetkové kombinace v podání Victorie Beckham

Naposledy Victoria oslnila barvami Paříž. Začátkem března cestou na přehlídku své kolekce, kam ji doprovodila celá její dokonale vystylovaná rodina, zaujala neotřelým mixem trendy limetkové s neustále atraktivní fialkovou, a světe, div se, tato bizarní kombinace funguje skvěle!

Není to však poprvé, kdy bývalá Posh Spice tyto barvy takto pěkně společně vynesla. Podobný look předvedla v kulisách města módy i o rok dříve. Tehdy do fialova vyladila hedvábnou blůzu, stejné kalhoty v zářivě neonovém odstínu jí ale zjevně přirostly k srdci. Skvělý pár tvoří i v letošní sestavě s heboučkým svetříkem. Do pestrých barev Victoria vyladila i doplňky ze své nové kolekce. Váčkovitá kabelka s třásněmi v trávově zeleném tónu nejde přehlédnout. Napadlo by vás postavit tyto barvy do společného outfitu? Pokud ne, od nynějška se nemusíte zdráhat.

Majstrštyk v podobě kombinace tří výrazných odstínů

Modely jako důmyslně vybírané ze vzorníku barev Pantone umí Victoria dokonale, což se železnou pravidelností prokazuje už mnoho let. Postupně nám tak představila jindy opomíjené a ošemetné, v jejím podání však nezapomenutelné kombinace zelené s červenou, temně kobaltové modely modré, kterým potřebný barevný akcent dodala zářivě zelenou kabelkou Bottega Veneta, nebo skutečným barevným majstrštykem, kdy si dovolila zahrát hned se třemi ostře zbarvenými odstíny, a zpopularizovala tak kombinaci červené, žluté a zelené v tom nejzářivějším provedení.

Učarovaly vám zářivě barevné kombinace? Inspirujte se ve fotogalerii od skutečné umělkyně v tomto odvětví Victorie Beckham, a navíc zde najdete i několik kousků v pestrých barvách, které můžete ihned zařadit do svých nejnovějších outfitů.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články