Outfit podle čtyřicátnice Alessandry Ambrosio: Jarní trendy vyladila do detailu a nebála se crop topu

Outfit podle čtyřicátnice Alessandry Ambrosio: Jarní trendy vyladila do detailu a nebála se crop topu
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Stylově zapojit jeden aktuální trend vedle druhého. Korunováno dokonalým výsledkem, Alessandře Ambrosio se to povedlo na jedničku.Outfitu dominuje kožené sako. To je vždy dobrou investicí. Pokud si chcete dopřát luxus, zkuste model značky Remain za 600 eur. Vydrží vám v šatníku po dlouhá léta.Alessandra ve svém outfitu představuje džíny The Mannei, jejichž cena je 840 eur. Stejně tak její kabelka stojí za pozornost. Model Sardine ikonické značky Bottega Veneta získal svůj název podle jedinečného kovového držadla ve tvaru sardinky. Pořídit si jej můžete v několika velikostních rázech, největší stojí přibližně 75 000 Kč.+ 9 fotek+ 10 fotek

Dlouhých sedmnáct let byla proslulým andílkem značky Victoria's Secret. Brazilská modelka a herečka Alessandra Ambrosio sice brzy oslaví už dvaačtyřicáté narozeniny, na molo přehlídek s prádlem by ale klidně mohla vstoupit i dnes. A styl jí nechybí ani v soukromí.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 28. 03. 2023 08:00

Nejaktuálnější trendy v podobě široce střižených či zvonových nohavic, minimalistického topu, denimu a kůže, to vše dokázala Alessandra krásně propojit v jediném outfitu. Co naplat, léta praxe modelky pro nejvyhlášenější módní domy, jako Armani či Dior, nemohla zůstat bez následků, styl si ve vysoce módním prostředí osvojila krásná Brazilka dokonale. A svůj vkus přetavila i do úspěšného byznysu, založila vlastní značku ále by Alessandra, a je z ní tak dnes i uznávaná byznysmenka.

Fúze trendů v jediném outfitu

Ve více než aktuálním modelu si nedávno Alessandra vyrazila na nákupy do butiku Yves Saint Laurent na slavný losangeleský bulvár Rodeo Drive v Beverly Hills. Kožené sako s ušlechtilou patinou, kterou modelka zopakovala také na opasku, tvoří pár s dokonale střiženými nohavicemi kalhot značky The Mannei (stejné seženete online za 840 eur) z tmavé džínoviny s výrazným štepováním. Těm dodává patřičně elegantní look tradiční prvek – pečlivě nažehlené puky. Stačilo pár centimetrů podpatků a ani objemné a dlouhé nohavice nepřekáží v chůzi, zato jsou pořádně efektním detailem celého stylingu.

Na své si při inspiraci Alessandřiným outfitem přijdou i milovnice sexy topů. Zkrácený nátělník s úzkými ramínky v černé barvě pěkně koresponduje s vysoce posazenými džínami. Kůže tak ukážete přesně tolik, kolik je potřeba, aby byl celkový dojem jednoduše úchvatný. Pravda, je k tomu ale zapotřebí alespoň náznak dokonalého těla brazilské krasavice s vytříbeným vkusem. Ten jí ostatně pomáhá doladit zkušená stylistka, jak se často ukazuje na Instagramu. V opačném případě ale nezoufejte, vyměnit nátělník za top klasické délky nebude velkým prohřeškem proti vytříbenému vkusu a model si užijí i ty, které v odhaleném bříšku dosud nenašly zalíbení.

Dokonalá do posledního detailu

K dokonalosti modelu už chybí jen doladit jej perfektními doplňky. A že se to tady povedlo! Alessandra schovává pohled za sluneční brýle značky Barton Perreira. Model Chevalier evokující oblíbený styl pilotek můžete mít i vy, pořídíte jej v přepočtu za 8 tisíc korun.

A dokonalému looku nesmí chybět ani perfektní kabelka. Ambrosio zvolila pastelový odstín mini modelu Sardine značky Bottega Veneta. Tady už vás napodobování vyjde dráž. Její cena se totiž pohybuje okolo 60 tisíc korun. Look dotváří jednoduché kožené kotníčkovky na jehlovém podpatku střední výšky. Dokonale vyladěná podívaná, kterou se vyplatí následovat!

Zasáhl vás streetstyle brazilské krásky natolik, že po něm do posledního puntíku toužíte? Aniž byste musely příliš zasáhnout do rodinného rozpočtu, zkuste napodobit její styl podle níže přiložené fotogalerie a výsledek může být podobně úspěšný jako kreace tohoto nestárnoucího andílka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články