Outfit podle plus size modelky Ashley Graham: Kombinace maxišatů a krátké bundičky udělá bohyni z každé ženy

Outfit podle plus size modelky Ashley Graham: Kombinace maxišatů a krátké bundičky udělá bohyni z každé ženy
Zdroj: Profimedia/Oficiální materiály prodejce
V tomto outfitu modelka odstartovala newyorský týden módy v koženkovém bomberu a maxišatech. Bomber 100% kůže Mango, 6 499 KčVatová koženková bunda Gate, 798 KčBunda Cropp, 559 Kč+ 12 fotek+ 13 fotek

Pokud máte cit pro módu a styl, nezáleží na tom, jestli vás trápí nějaké to kilo navíc. Plus size modelka Ashley Graham (35) to dokazuje dnes a denně. Newyorský Fashion Week zahájila outfitem, který bude slušet všem. Pojďme se na něj nyní podívat blíže.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 17. 02. 2023 08:00

Ashley Graham proslula především předváděním spodního prádla nadměrných velikostí oděvního řetězce Lane Bryant. Objevila se také na titulní straně časopisu Elle Québec a v módních magazínech Vogue, Harpers Bazaar nebo Glamour.

Cítit se dobře ve svém těle je základ

Na Instagramu ji sleduje 19 milionů odběratelů a ona je na oplátku zásobuje každodenní dávkou sebelásky. Motivace a kuráž, kterou dodává ženám i mužům po celém světě, je neuvěřitelná. Svým životním příběhem dokazuje, že cítit se dobře ve svém těle je klíčem ke všemu. Můžete být kýmkoli a dělat cokoli, třeba i modelku či modela, pokud je to vaše nejniternější přání.

Kromě své práce, kterou Ashley očividně miluje, vychovává také tři malé děti, tříletého syna Isaaka a roční dvojčata Romana a Malachiho.

Ashley Graham na Empire State Building

Pokud Ashley Graham sledujete na sociálních sítích, pak vám nemohlo uniknout, že se opravdu vyzná v módě a vše nosí s naprostou grácií. Chuť nakupovat a krásně se oblékat bez ohledu na to, jak vysoké číslo ukazuje váha, se pro vás může během pár chvil stát nakažlivou.

Dnes se necháme inspirovat outfitem, kterým Ashley zahájila newyorský týden módy. Pokud trpíte závratí, měli byste se něčeho chytit, aby se vám neudělalo nevolno. Fotky totiž vznikaly na Empire State Building, jež byla více než 40 let považována za nejvyšší budovu světa, dokud ji v roce 1972 nepřekonala severní věž Světového obchodního centra.

Bodycon šaty, krátká bundička a páskové lodičky

Modelka oblékla dlouhé bodycon šaty v hnědé barvě, které měly nařasené detaily kolem boků a u krku. Přes ně přehodila krátkou bundu ve stylu bomberu, která měla též velké nařasené rukávy a zlaté detaily. Co se týče šperků, Ashley vsadila na velké kruhové náušnice, které doplnila spoustou menších peckových náušnic. Kromě prstenů na ruce už žádné další šperky neměla. Look doladila otevřenými páskovými lodičkami a vypadala opravdu fantasticky.

Vlasy měla upravené do uhlazeného drdolu, ze kterého vykukoval jen jeden pramínek stočený do smyčky. Líčení bylo jednoduché, ale k looku se perfektně hodilo. Kočičí oči nalíčené hnědými stíny a linkami, perfektní obočí a světlá broskvová rtěnka ladící s jemně nalíčenými tvářemi.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články