Uragán v šatníku Pamely Anderson: Džínové šortky a výstřihy vyměnila za bílou eleganci a pastelové barvy

Styl Pamely Anderson se značně proměnil.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Někdejší sexbomba Pamela Anderson už dávno nenosí divoké výstřihy.Lodičky Gianvito Rossi, které obula i Pamela Anderson, 26 904 KčDámské šaty Stylove, 1 274 KčDámské šaty Trendyol, 552 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Módní styl Pamely Anderson (55) se od začátků její kariéry značně proměnil. Krátké džínové šortky, hluboký výstřih a erotické modely vystřídaly decentní šaty. Z divokých vzorů pak přesedlala na jemné pastelové odstíny, a zejména svatební bílou.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 30. 01. 2023 09:00

V úterý 31. ledna vyjde na Netflixu dlouho očekávaný dokumentární film o životě Pamely Anderson, za kterou se bezpochyby skrývá mnohem víc než jen krásná tvář a božské tělo. Na světě nebylo v 90. letech muže, který by po ní netoužil. Přesto se jí v lásce moc nedařilo a její manželství, kterých bylo dohromady šest, nevydržela déle než několik měsíců. Nejkratší z nich trvalo pouhých dvanáct dní.

Pětapadesátiletá Pamela zahájila hvězdnou kariéru díky náhodě, když ji na sportovním stadionu zachytil místní filmař. Na tričku měla reklamní nápis, kterého si všiml majitel firmy a nabídl dívce spolupráci. Od té chvíle šlo vše tím správným směrem. Pamela se objevila v časopise Playboy a krátce na to ve své nejznámější roli v seriálu Pobřežní hlídka.

Pamela Anderson ráda ukazuje štíhlé nohy

Do pořadu The Howard Stern Show, kde diskutovala o své monografii Love, Pamela a dokumentu Pamela, a Love Story, které vyjdou shodně 31. ledna 2023, oblékla šaty v barvě šampaňského. Měly polokorzetový živůtek a rukávy nařasené až k loktům. Áčková sukně s délkou ke kolenům Pamele krásně sedla a nechala vyniknout její stále štíhlé nohy. Na ně Anderson obula pár šedých sametových lodiček s ostrou špičkou, které pocházejí z dílny Christiana Louboutina a perfektně ladily s kovovým akcentem jejích šatů.

Styl Pamely Anderson se průběhu let značně proměnil

Zatímco v začátcích kariéry nosila Pamela pouze minisukně, krátké topy a divoké zvířecí vzory, které dokázaly v mužích vyvolat spoustu žhavých představ, dnes je střídá jednoduchá móda a vkusné šaty. Pamela obvykle volí bílou a pastelové odstíny. Krásné asymetrické šaty se zahaleným hrudníkem, které sahaly až ke kotníkům, oblékla i před debutem na Broadwayi. Model měl otevřené rukávy a opravdu vysoký rozparek, který sahal až k intimním partiím. K šatům obula herečka lodičky Gianvito Rossi ve stylu 'Bree', které jsme mohli vidět i u Kylie Jenner nebo Petry Ecclestone. Anderson dává své nohy na odiv opravdu ráda.

Třásně, rukavice a nepřehlédnutelné klobouky

Na přehlídku Jacquemus dorazila herečka oblečená v uvedené značce od hlavy až k patě. Měla na sobě bílé překřížené halterneck šaty (řemínek, který vede z přední části oděvu kolem zadní části krku a nechává odhalená záda) s rozparkem po stehna a třásněmi kolem pasu. Pod světlými šaty prosvítalo Pamelino bujné poprsí, bez kterého by to snad ani nebyla ona.

Svůj look netradičně doplnila jednou bílou rukavicí zdobenou třásněmi. Honosná róba byla završena obrovským slaměným kloboukem s ladícími krémovými třásněmi, které zakrývaly prakticky celý obličej.

Anderson je svou zálibou v bujných kloboucích známá. V průběhu let předvedla nespočet nezapomenutelných stylových kousků. V roce 1997 se objevila na American Music Awards v masivním cylindru a v roce 1999 na MTV Music Video Awards v obrovském růžovém načechraném klobouku, který by mezi mladými obstál i dnes.

Na všechny modely se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články