Dua Lipa miluje kožené materiály: Sluší jí to v kabátu z pštrosa i v ďábelských šatech od Gucciho

Dua Lipa a její záliba v kůži.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Dua Lipa v kabátu z pštrosí kůže.Modrý kabát z lakované kůže. Hugo Boss, 9 900 KčNízké tenisky od značky Puma s názvem Mayze Flutur Dua Lipa v celočerném provedení. 2 624 KčDua Lipa jako ďáblice v černo-červených šatech. + 13 fotek+ 14 fotek

Dua Lipa je krásná a talentovaná žena. Anglická zpěvačka, skladatelka a modelka s albánskými kořeny to s módou umí jako málokdo a díky její postavě jí sluší snad vše, co oblékne. Dua Lipa však nespoléhá jen na přirozenou krásu. Modely volí vždy vkusně a jen málokdy nás zklame nějakým přešlapem.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 24. 01. 2023 09:00

Sedmadvacetiletá umělkyně zahájila kariéru poměrně brzy. Přestože se narodila v Londýně, rodiče se po válce v Kosovu vrátili do rodné Albánie a dvanáctiletou Duu vzali s sebou. Ta je o pár let později přesvědčila, aby ji pustili zpět do Londýna dostudovat střední školu. Už tenkrát ale měla v hlavě docela jiné plány. Chtěla se stát zpěvačkou a toto přání bylo vyslyšeno. V pouhých sedmnácti letech nahrála na SoundCloud své první album, kterého si všiml manažer Lany Del Rey, a o rok později podepsala dvouletou smlouvu s Warner Music. 

Z dívky, která začínala jako hosteska, se stala hvězda. Sebevědomý hlas ji vynesl do nebeských výšin a její nejznámější píseň IDGAF na YouTube dosáhla neuvěřitelných 801 milionů zhlédnutí. Spolupracovala s věhlasnými jmény, jako Elton John, Miley Cyrus nebo Calvin Harris.

Dua Lipa dostala ocenění za spolupráci s Pumou

Loni v listopadu byla Dua Lipa oceněna za kolekci obuvi, na které spolupracovala se značkou Puma. Na Footwear News Achievement Awards v New Yorku převzala trofej před zástupem milovníků módy, včetně basketbalisty Carmela Anthonyho, zpěvačky Fergie a profesionální celebrity Nicky Hilton Rothschild.

Dua na sobě měla černou vykrojenou róbu spárovanou s modrým kabátem z pštrosí kůže značky Luar z kolekce jaro 2023, chlupatou tašku ve tvaru srdce a tenisky Puma x Dua Lipa Cell Dome King – outfit nepochybně sestavil její stylista Lorenzo Posocco.

Dua Lipa umí nosit kožené materiály jako nikdo jiný

Kůži a lesk má Dua ráda, neboť tento materiál volí opravdu často. Její instagramový účet, který má celkem 87 milionů odběratelů, se opravdu vyplatí sledovat. Na rozdíl od jiných celebrit, které často sdílí poměrně nudný obsah, vás zpěvačka bude zásobovat neustálou módní inspirací.

Na kůži u ní narazíte častěji, než je zdrávo, a to nejen na tu zvířecí. Na červený koberec Jingle Bell Ball 2022 vtrhla zpěvačka v divokých černo-červených kožených šatech od Gucciho, doplněných diamantovými šperky značky Bulgari. Ďáblice Dua Lipa umí vynést opravdu cokoli, ale kožené oblečení k ní sedí dokonale.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený DUA LIPA (@dualipa)

Největším módním překvapením byl volný pánský oblek

Sexy modely, upnuté šaty, džíny a krátká trička. Na to všechno už jsme u zpěvačky zvyklí. Oversized outfit, který oblékla na Variety’s Hitmakers Brunch 2022, byl ale novinkou. V šedém obleku s proužky, který pocházel od značky The Attico, se Dua Lipa skoro ztrácela. Nepochybně by se do něj vešel i její bodyguard. Pod sako si nevzala nic a její odhalenou šíji zdobily pouze výrazné šperky značky Rainbow K.

Dalším doplňkem byly černé sluneční brýle a boty na platformě s kulatou špičkou. Za co musíme zpěvačku pochválit, je, že obléká nevšední značky a nejde po zajeté klasice.

Na všechny zmíněné modely a další inspiraci se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články