Jedinečný styl Céline Dion: Zpěvačka miluje lodičky na jehlách od návrháře s českými kořeny

Módní inspirace podle zpěvačky Celine Dion.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Dokonalý sváteční look se sametovým sáčkem a saténovými kalhotami pochází z kolekce Toma Forda, která vyšla na podzim a zimu v roce 2019.Semišové lodičky DeeZee, 448 KčČervený rolák Tezenis, 649 KčDámský blazer Made Of Emotion, 1 799 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Kanadská zpěvačka Celine Dion (54) má jeden z nejpodmanivějších hlasů v hudebním průmyslu. Od svého průlomu v 90. letech se nikdy nevyhýbala odvážným lookům, z nichž mnohé výrazně předběhly dobu.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 19. 12. 2022 09:00

Céline Dion vždy byla módní chameleonkou se zálibou v neotřelých outfitech, a to jak na červeném koberci, tak ve volném čase. Jako opravdová diva se v průběhu let pravidelně dostávala na titulní strany časopisů, kam ji nedostával jen její umělecký výkon, ale právě i cit pro módu. Platila a platí za ženu s charakterem stejně silným, jako její hlas, která se nikdy nenechá zastavit nepřízní osudu. Úžasná zpěvačka, módní ikona i skvělá matka tří synů - to je Céline Dion.

Céline Dion obouvá boty od návrháře s českými kořeny

Ať už nosí dechberoucí róby holandské designérky Iris van Herpen, nebo oversize mikinu značky Vetements, vždy vypadá skvěle a pozornost novinářů si náležitě užívá. Často volí stylové kostýmky a lodičky na úzkých podpatcích, mimo jiné od Manola Blahnika, návrháře, jehož tatínek pocházel z Československa. Kromě Céline tento muž obouval světové celebrity, jako jsou princezna Diana, Madonna nebo Kylie Minogue. Pravděpodobně největší reklamu ale udělala botkám od Manola hlavní hrdinka Sexu ve městě Carrie Bradshaw.

Vždy krásná a energická Céline Dion v posledních letech ukázala, jak nosit snad všechny druhy oblečení. I v 54 letech má stále postavu modelky, a pokud bychom si z jejího stylu měli něco odnést, byl by to bezpochyby vkus a šarm, s jakým vynese cokoliv, co má zrovna na sobě. Na módní inspiraci podle Céline Dion se můžete podívat v naší fotogalerii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Céline Dion (@celinedion)

Vážná diagnóza Céline Dion

Po pandemii covidu v roce 2020 zpěvačka prakticky zmizela ze sociálních sítí a sdílela především archivní nebo rodinné snímky. Všichni netrpělivě očekávaly její návrat při Evropském turné, ten se ale bohužel neuskuteční. Na svém instagramovém účtu pěnice nedávno oznámila, že trpí vzácnou nevyléčitelnou nemocí zvanou Stiff-Person Syndrome (SPS). Ta vede k poruše chůze, ztuhlosti svalů, neschopnost kontrolovat pohyby a mění nemocné v „lidské sochy“. Fanouškům sdělila, že musí zrušit nadcházející turné, a to včetně koncertu, který měl proběhnout v únoru 2023 v Praze.

„Již delší dobu se potýkám se zdravotními problémy a je pro mě těžké jim čelit a mluvit o nich. Nedávno mi zjistili SPS, který postihuje jednoho člověka z milionu. Stále to onemocnění studujeme, ale už víme, že způsobovalo všechny křeče, kterými jsem v poslední době trpěla,“ nechala se slyšet Céline. "Zpěv je má oblíbená činnost, nic jiného neumím," dodala. Na konci svého videa zadržuje slzy a vzkazuje, že doufá v brzké shledání se svými fanoušky přímo na koncertě.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články