Těžké časy Céline Dion: Po smrti manžela vychovává tři syny sama a trápí ji nemoc

Těžké časy Céline Dion: Po smrti manžela vychovává tři syny sama a trápí ji nemoc
Zdroj: Showpix
René Angélil byl původně manažer Céline Dion. Céline Dion a René Angélil se vzali v prosinci 1994. Pro ni to byl první sňatek, pro něj třetí. René bohužel v roce 2016 zemřel.Celine Dion je trojnásobná maminka. Na fotografii jsou její synové René-Charles, Eddy a Nelson.Celine Dion se svým synem René-Charlesem. Vydal v jejích stopách... + 5 fotek+ 6 fotek

Céline Dion je kanadská zpěvačka, kterou proslavily skladby All by Myself nebo My Heart Will Go On z filmu Titanik. Céline Dion je také trojnásobná svobodná maminka. I pět let po smrti manžela není připravena na dalšího partnera.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 26. 11. 2021 14:00

Céline Dion bylo v březnu 53 let, přesto své tři syny - René-Charles, Eddy a Nelson - vychovává sama. Její milovaný manžel René Angélil zemřel před pěti lety a zpěvačka pořád není připravena hledat místo něj náhradu.

Největší láska Céline Dion

Céline Dion vydala v roce 1993 neobvyklé prohlášení. Řekla, že její manažer René Angélil je barvou její lásky, což souviselo se zpěvaččiným aktuálním anglickým albem The Colour of My Love. René se stal jejím manažerem v době, kdy jí bylo jenom 12 let. V roce 1981 dokonce zastavil svůj dům, aby mohl vydat její první nahrávku La voix du bon Dieu.

Vztah prý překročil profesní hranice v dubnu 1988, kdy dvacetiletá Céline vyhrála Eurovizi. Byť se zpěvačka pět let poté obávala, jak veřejné oznámení vztahu vezmou fanoušci, ti jim naopak přáli. I přesto, že René byl starší o 26 let. Céline a René se vzali 17. prosince 1994 a obřad odvysílala kanadská televize. Žili spolu až do ledna 2016, kdy třiasedmdesátiletý René podlehl rakovině. Céline se přes tuto tragickou ztrátu nepřenesla dodnes a tvrdí, že není připravena hledat novou lásku.

Synové Céline Dion

Céline Dion se poprvé stala matkou v roce 2001, kdy přišel na svět po svém otci pojmenovaný René-Charles. S dalšími dětmi to už bylo lehce komplikované a zpěvačka podstoupila několik umělých oplodnění. „Potratili jsme. Zkusili jsme to ještě třikrát. Nefungovalo to… Zkoušíme to znovu na pátý pokus. Snažíme Renému dát sestru nebo bratra. Bylo by mimořádné, kdyby se to povedlo a naše úžasná rodina ještě rostla," řekla Céline v roce 2010.

A osud jí dopřál, ještě v tom samém roce porodila dvojičky Eddyho a Nelsona. Ten první dostal jméno podle Eddyho Marnaye, který produkoval jejích prvních pět alb a prý byl pro ní druhým otcem. Nelson se jmenuje podle bývalého jihoafrického prezidenta Nelsona Mandelu. Toho Céline a René potkali jenom krátce, ale prý na ně udělal ohromný dojem. Po manželově smrti zůstala Céline na tři kluky sama. Nikoho si nehledá, ještě pořád na to není připravená.

Před několik týdny sdílela oficiální prohlášení svého týmu, podle kterého trpí těžkými svalovými křečemi. Zrušila kvůli tomu i dlouho připravovanou šou v Las Vegas. A sama zpěvačka dodala, že jí to zlomilo srdce. Její sestra Claudette to ale vidí optimisticky a pro francouzský časopis Voici řekla: „To, co se s ní děje, je smutné. Ale není to vážné. Celine se mi vždy svěří a požádá o radu, když je něco špatně. Vím, že má dobrou náladu."

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Celine Dion, René Angélil

Hollywoodlife.com: Celine Dion’s Kids: Everything To KnowAbout Her 3 Children

Hellomagazine.com: Celine Dion marks heartfelt occasion on social media as she discusses 'challenges'

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články