Jak dnes žije Ally McBealová: Calista Flockhart a Harrison Ford mají recept na šťastné manželství

Jak dnes žije Ally McBealová: Calista Flockhart a Harrison Ford mají recept na šťastné manželství
Zdroj: Shutterstock
Herečku Calistu Flockhart proslavila role potrhlé právničky Ally McBealové ve stejnojmenném seriálu. Na fotce z roku 1999 se Calista a její kolegové radují z ceny EMMY pro nejlepší komediální seriál.Natáčení Ally McBealové ovšem pro Calistu Flockhart znamenalo i zdravotní potíže. Tak moc si chtěla udržet štíhlou postavu, až začala trpět anorexií.Když Calista Flockhart v roce 2002 potkala Harrisona Forda, byla z toho láska na první pohled.Calista Flockhart a Harrison Ford jsou spolu dodnes. Tajemství jejich spokojeného vztahu tkví v tom, že spolu tráví hodně času, dělí si domácí práce...+ 1 fotka+ 2 fotky

Calista Flockhart si zahrála potrhlou právničku Ally McBealovou v pěti sezonách stejnojmenného seriálu, který skončil před dvaceti lety. Ale i když je dnes herečka méně vidět, lidé si ji pořád pamatují. I díky jejímu vztahu s Harrisonem Fordem.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 01. 10. 2021 12:00

Calista Flockhart se narodila 11. 11. 1964 v Illinois a její dětství je poznamenané častým stěhováním. Nikdy prý nechtěla být herečkou, byť plánovala, že v dospělosti bude bavit publikum jako klaun. Nakonec se přes povolání číšnice a instruktorky aerobiku dostala k divadlu a následně i k filmu. Největší úspěch jí ale přinesla role právničky Ally McBealové ve stejnojmenném seriálu.

Calista Flockhart a Harrison Ford

Když Calista Flockhart v lednu 2002 potkala Harrisona Forda, byla z toho láska na první pohled. O sedm let později se rovnou na Valentína zasnoubili a následovala romantická svatba v Novém Mexiku. Společné děti nemají. Syna Liama, kterému je letos rovných 20 let, adoptovala Calista ještě před seznámením s Harrisonem. On má čtyři děti z dvou předchozích manželství.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Nineties vertigo (@90svertigo)

O třiadvacet let starší Harrison Ford je hollywoodská hvězda první velikosti, proto některá světová média dodnes vydávají články o tom, kdo je vlastně ta žena po jeho boku. A to má Calista vedle kultovní Ally McBealové za sebou i role v úspěšných seriálech Bratři a sestry nebo Supergirl. Časopis People ji zařadil mezi 50 nejhezčích lidí planety a nemálo se rozebírala i její anorexie, kterou trpěla, když si v začátcích natáčení Ally McBealové chtěla udržet svou pověstnou štíhlou figuru.

Recept na šťastné manželství podle Harrisona Forda

Příští rok v lednu to bude 20 let od toho večera, kdy se Calista Flockhart a Harrison Ford potkali a začali spolu chodit. Odpověď na otázku, jak jim to tak dlouho vydrželo, dal nedávno Harrison Ford se šarmem a vtipem jemu vlastním. „Nemluv. Jen kývej hlavou,“ řekl herec pro magazín Parade.

To ale naštěstí není všechno. Na silný vztah je toho potřeba o poznání víc. Oba spolu tráví spoustu času na ranči ve Wyomingu. A když Ford, který má pilotní licenci, odchází třeba na letiště, nejdřív si prý udělá svou část domácích prací. Bez problémů zvládají i věkový rozdíl. „Pravdou je, že se někdy cítím mnohem starší než Harrison,“ postěžovala si jednou Calista pro Closer Weekly.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený WHOOPSEE (@whoopsee.it)

A pokud je tomu opravdu tak, rozhodně to na ní není vidět. Když si Harrison před několika měsíci na natáčení filmu Indiana Jones 5 zranil rameno a v rámci pauzy na léčení přicestoval s Calistou a Liamem do Chorvatska, působili oba optimisticky a odpočatě. Ostatně, Calista magazínu Closer Weekly prozradila také, že se s Harrisonem společně hodně smějí. Jejich recept na šťastný vztah zkrátka funguje.

Zdroje informací:

ČSFD.cz: Calista Flockhart

Parade.com: Harrison Ford Reveals His Secret to a Happy Marriage, What Led Him to The Call of the Wild and What's Next for Indiana Jones

Closerweekly.com: Calista Flockhart Gushes About Her Seven-Year Marriage to Harrison Ford: “We Laugh a Lot!”

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články