Jak dnes žijí rodiče Brandona z Beverly Hills 90210: James Eckhouse je mentorem, Carol Potter se věnuje psychoterapii

Jak dnes žijí rodiče Brandona z Beverly Hills 90210: James Eckhouse je mentorem, Carol Potter se věnuje psychoterapii
Zdroj: Profimedia

James Eckhouse a Carol Potter se nejvíc proslavili jako Jim a Cindy Walshovi, vlídní rodiče dvojčat Brandona a Brendy ze slavného seriálu Beverly Hills 90210. Jak žijí dnes?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 18. 09. 2021 12:00

James Eckhouse a Carol Potter, tedy Jim a Cindy Walshovi, se po páté sezoně seriálu Beverly Hills 90210 tak trochu vytratili. Jim dostal nabídku na povýšení, což ovšem znamenalo přesídlení do Hong Kongu. Cindy šla s ním, a tak se oba v televizním hitu objevovali už jenom sporadicky.

Carol Potter alias Cindy Walsh

Carol Potter se narodila 21. května 1948 v New Yorku a letos oslavila 73. narozeniny. V roce 1985 se provdala za scénáristu Spencera Eastmana a dva roky poté přišel na svět syn Christopher. Spencer bohužel podlehl rakovině plic krátce po jeho narození. Carol pak našla štěstí u Jeffreyho Josephsona, za kterého se provdala v říjnu roku 1990, tedy ve stejný měsíc, kdy se na obrazovkách americké stanice Fox poprvé objevil fenomén Beverly Hills 90210.

V něm si zahrála pečující a vstřícnou matku dvojčat Brandona a Brendy. Poté se objevila ve 136 epizodách limonády Sunset Beach a hostovala třeba v Drzé Jordan nebo Médiu. V roce 2019 se krátce mihla v jakémsi pokračování svého největšího hitu s názvem BH90210. Carol nedávno prozradila, že se jí sice dobře hrálo s Jamesem Eckhousem, který představoval jejího manžela Jima, ale největší slabost měla pro Dylana v podání Luka Perryho.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Carol Potter (@carolpotter90210)

Carol Potter je vystudovaná psycholožka a dnes se místo hraní věnuje rodinné terapii, práci s mládeží a depresím. Hodně o těchto tématech píše na vlastním webu Carolpotter.net, kde nabízí i poradenské služby. Když se jí nedávno v pořadu věnovaném úspěšným ženám zeptali, jak zvládá udržet v rovnováze kariéru a rodinný život, odpověděla: „Bylo to mnohem obtížnější, když jsem žila s manželem a synem, který chodil do školy. Nyní musím vyvážit práci se svými zájmy. Být v částečně v důchodu to hodně usnadňuje." Kdyby svému mladšímu já měla odkázat něco, co považuje za svou největší chybu, šlo by o jednu věc - pokoušela se dělat všechna rozhodnutí sama, aniž by se poradila s lidmi, kteří ji podporují.

James Eckhouse alias Jim Walsh

James Eckhouse se narodil 14. února 1955 v Chicagu a letos mu bylo 66 let. Na rozdíl od jeho filmové manželky má hereckou kariéru impozantní a hraje dodnes. Objevil se v Kriminálce Las Vegas, Ally McBealové, Mystériu sexu nebo Aféře. Má za sebou filmy Velký, Junior nebo Avengers. Dokonce si zkusil i režii několika epizod Beverly Hills 90210.

V roce 1982 se oženil se Sheilou Kiliher Walsh, s níž má dva syny - Jamese Gabriela a Zandera. Druhý jmenovaný je hercem jako jeho otec. James má, stejně jako Carol Potter, jinou původní profesi. Než nastartoval kariéru ve filmu a televizi, studoval na MIT, což je Massachusettský technologický institut, jedna z nejlepších univerzit na světě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Eckhouse (@jameseckhouse)

Školu ale vyměnil za hraní a tomu je věrný dodnes. Vedle filmu, televize a divadla se věnuje mentorování začínajících herců a na webu Jameseckhouseworkshops.com nabízí různé kurzy i přes internet. Prý jde o cestu za objevováním svého vlastního hlasu a poznáním. Za hodinu soukromé lekce bere 100 dolarů (asi 2 100 korun).

Zdroje informací:

Usmagazine.com: ‘Beverly Hills, 90210’ Mom Carol Potter Admits She Got Along Better With Tiffani Thiessen Over Shannen Doherty

Iwantabuzz.com: “Women Leaders: Secrets to Success” with Carol Potter from Carol Potter, MFT

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články