Donna z Beverly Hills 90210 ukázala rodinku. Má pět dětí, prožily si peklo se šikanou

Donna z Beverly Hills 90210 ukázala rodinku. Má pět dětí, prožily si peklo se šikanou
Zdroj: Showpix

Být mámou pěti dětí je nejen veliká radost, ale také pořádná fuška. Své o tom ví i Tori Spelling (47), která na svém instagramovém profilu sdílela velikonoční fotku svých ratolestí.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 04. 2021 19:05

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 má s manželem Deanem McDermottem (54) syny Liama (14), Finna (8) a Beaua (4) a dcery Stellu (12) a Hattie (9). Ač se všechny děti na snímku tváří nadmíru spokojeně, minimálně za úsměvy těch dvou nejstarších se skrývá otřesný příběh.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tori Spelling (@torispelling)

Liam se Stellou si odnesli ze školy psychické následky

Podle webu today.com McDermott loni v únoru přiznal, že se Liam se Stellou stali ve škole terčem dost nevybíravých útoků. "První se jednomu ze spolužáků znelíbila Stella. Nazýval ji vulgárními výrazy na k... a p... Neustále se jí v souvislosti s tím posmíval, že často souloží," šokoval šestinásobný táta. Stella trpěla vinou šikany posttraumatickou stresovou poruchou. Školu si spojovala s místem, kde se dětem ubližuje a bála se tam chodit.

Svou zkušenost s příšerným chováním spolužáků má také Liam. "Ten vydržel snášet šikanu déle než Stella, protože je od přírody kliďas, kterého jen tak něco nerozhází. Dlouho to v sobě dusil," pokračoval McDermott. Jenže i na tehdy dvanáctiletého kluka toho brzy začalo být moc. A to zvlášť poté, co se spolužáci začali trefovat do jeho figury. Podle McDermotta trpěl Liam vinou šikany bolestmi žaludku a hlavy.

Obě děti proto s Tori přeřadili na jinou školu. Jenže ani tak nemají od urážek pokoj. Cestu si k nim našly prostřednictvím sociálních sítí. Na těch se lidé seriálové Donně často posmívají za to, že svým dcerám barví vlasy, a nevybíravě komentují váhu jejích dětí. "Mně už jdou urážky jedním uchem dovnitř a druhým ven, pokud se týkají mé osoby. Ale když se někdo začne navážet do dětí, říkám si: Cože? Každý tady mluví o prevenci šikany, ale celebrit jako by se to netýkalo," rozhořčila se sedmačtyřicetiletá Spelling v rozhovoru pro magazín Us Weekly.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články