Jak dnes žije seržantka Makepeaceová: Glynis Barber má originální recept proti stárnutí a pořád se škádlí s Dempseym

Jak dnes žije seržantka Makepeaceová: Glynis Barber má originální recept proti stárnutí a pořád se škádlí s Dempseym
Zdroj: Profimedia
Glynis byste 65 let určitě nehádali. Takto se naposledy objevila na červeném koberci v roce 2019.S Michaelem Brandonem jsou svoji už 33 let. Ač jsou každý úplně jiné povahy - ona precizní, přemýšlivá a držící se nohama na zemi, on spontánní, nepořádný a nepředvídatelný - pořád jim to klape.Glynis tvrdí, že její krása je přirozená. Z chirurgických zákroků prý má panickou hrůzu.Glynis a Michael v roce 2009.
+ 1 fotka+ 2 fotky

Když jihoafrická herečka Glynis Barber (65) kývla v polovině 80. let na natáčení krimiseriálu Dempsey a Makepeaceová, netušila, že role blonďatě seržantky jí zajistí nesmrtelnost. Zatímco v seriálu se s mužným kolegou Dempseym nikdy nezapletla, ve skutečnosti se mezi ní a jeho představitelem Michaelem Brandonem (76) vyvinul vztah, který překonal nejednu překážku a trvá už 33 let.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 21. 10. 2021 09:00

Ze začátku to přitom na žádnou velkou lásku nevypadlo. "Byla jsem tou dobou zadaná a domů chodila s tím, že mám úplně šíleného kolegu, se kterým nevím, jestli vůbec zvládnu pracovat. Byl to typický hlučný a ukřičený Američan, přesně, jak jsem obávala," prozradila Glynis magazínu Hello!.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Glynis Barber (@glynisbarber)

Manželství protichůdných povah vydrželo 33 let

Jenže jak už to bývá, počáteční averze se přetavila v milostný cit. Brandon se nikdy netajil tím, že se mu atraktivní herečka zamlouvala už od chvíle, kdy ji poprvé spatřil. "První krok jsem musel udělat já. Odolávala déle, než jsem čekal. Byla jako ledová královna," svěřil se Brandon listu Daily Mail.

Roku 1985 tak spolu začali chodit. O rok později se sice rozešli, ale odluka netrvala dlouho. Oba si během ní uvědomili, že k sobě zkrátka patří. Roku 1989 se konala svatba. Glynis tehdy bylo 34 let, Michaelovi o deset víc. O tři roky později přišel na svět jejich jediný syn Alexander.

Občas si lezeme na nervy, přiznává Barber

Ani na založení rodiny se Glynis s Michaelem nemohli shodnout. Seriálový Dempsey si dítě přál víc než Barber. "Když Glynis otěhotněla, odmítala si to připustit. Já naopak hned nadšeně volal rodičům, že budu táta," ozřejmil Brandon.

I když jejich manželství zdaleka nebylo harmonické a několikrát se málem rozvedli, pouto mezi nimi bylo a je neuvěřitelně silné. "Lidé si často říkají, jak je to romantické, že jsou Dempsey a Makepeaceová manželé, ale tak jednoduché to není. Občas si lezeme na nervy, v tomhle jsme naprosto obyčejný pár. Michael má dokonce zahradní domek, kam přede mnou utíká," přiznává Barber, která se už v současnosti herectví příliš nevěnuje.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Glynis Barber (@glynisbarber)

Oddanost zdravému životnímu stylu

Po televizní a divadelní kariéře se zcela oddala zdravému životnímu stylu. Donutily ji k tomu nenadálé bolesti kloubů, kterými začala trpět. Její osteopat jí tehdy doporučil oslovit nutriční terapeutku Fleur Borrelli. "Dost mě to pobavilo, protože jsem vždycky žila zdravě a myslela si, že tomu rozumím," přiznala Barber, která už v 80. letech ku posměchu všech konzumovala pouze organické potraviny, aby se vyvarovala zbytečné chemie. "V té době jsem to tak dělala jen já, princ Charles a pár hipísáků," směje se Barber.

Fleur ale její představu o zdravém stravování rozmetala na kousky. "Zbořila všechny mýty, které jsem uznávala, a položila základní stavební kámen mé nové diety," prozradila herečka. Glynis začala vynechávat snídani, během dne konzumovala jen dvě velká jídla, vyřadila z jídelníčku celozrnné pečivo a přestala přehnaně popíjet vodu.

Možná i díky tomu byste jí dnes nehádali více než 45 let. Tak dobře Glynis vypadá.

Zdroje informací:

Femina.hu

Dailymail.co.uk

Wikipedia.org 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články