3 znamení zvěrokruhu, se kterými je nejlepší založit rodinu, protože za ni budou dýchat

3 znamení zvěrokruhu, se kterými je nejlepší založit rodinu, protože za ni budou dýchat
Zdroj: Freepik

Uvažujete o založení rodiny a přemýšlíte, která znamení zvěrokruhu jsou pro to jako stvořená? Už nemusíte, my to totiž víme. A teď vám to prozradíme.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 09. 2021 07:00

Pro tato znamení je rodina a její blaho absolutní životní prioritou. Udělají vše pro to, aby se jejich bližní cítili dobře a snaží se je ze všech sil chránit. O kom je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři touží po milující a stabilní rodině. Fungujícímu zázemí obětují úplně všechno. Jdou na hranice svých sil, aby rodinu zajistili, a to muži i ženy. Hledají v životě někoho, kdo to bude cítit stejně.

Sami často dělají víc, než je nutné. Jsou schopni se roky dopředu stresovat tím, co by se mohlo pokazit. Vždy se o rodinu bojí víc než o sebe. To se například o Pannách říct nedá.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou milující a oddané bytosti, kterým jde především o dobro ostatních. Sebe mají až na posledním místě. Jsou skutečnými poklady. Udělají maximum pro to, aby žádnému členovi rodiny nic nechybělo.

Pokud sami nemají, i tak dokážou dát. Především muži ve znamení Býka jsou často cílem posměšků a nazýváni podpantofláky. Býkům na tom ale nezáleží. Neřeší okolní svět. Řeší jen ten, který si vytvoří s rodinou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nejlepší znamení pro založení rodiny. Jsou vůdci, kteří se postarají o lidi kolem sebe. Nikdy nedopustí, aby se člen jejich rodiny trápil. Lev bude vždy až do roztrhání těla bojovat za ty, které miluje.

Drží si kolem sebe velmi úzký kruh těch, na kterých mu záleží, a o zbytek se nestará. Dělá mu problém někoho nového do rodiny pustit, protože se ji snaží chránit. Může tak ze začátku vypadat trochu nepřístupně.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články