9 nejsledovanějších rozchodů roku 2021: Komu vydržela láska jen pár měsíců a kdo vztah ukončil kvůli dětem?

9 nejsledovanějších rozchodů roku 2021: Komu vydržela láska jen pár měsíců a kdo vztah ukončil kvůli dětem?
Zdroj: Showpix, profimedia/koláž - Lifee.cz

Uplynulý rok a půl nebyl pro známé tváře vůbec snadný. Stejně jako ostatní smrtelníky i je připravila pandemie koronaviru o společenský život či práci a spoustu času musely trávit doma, kde to nezřídka vřelo. Kdo všechno situaci neustál a rozešel se se svým partnerem? Přinášíme vám devět nejsledovanějších rozchodů letošního roku!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 08. 2021 09:00

A že bylo z čeho vybírat! Své vztahy museli letos pohřbít například zpěvačka Monika Absolonová, bývalá supermodelka s českými kořeny Pavlína Pořížková či nestárnoucí superstar Jennifer Lopez. Pojďme se na to podívat blíž.

Monika Absolonová a Tomáš Horna

Fanoušci čekali snímek pod rozkvetlou třešní, místo toho zpěvačka 1. května oznámila na Facebooku rozchod s otcem svých dvou synů, hokejistou Tomášem Hornou. „Protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych Vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ napsala Absolonová, která jako by od té doby rozkvetla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Lucie Gelemová a Felix Slováček

Sedm let tvořili hudebník a jeho tmavovlasá múza harmonický pár. Když ale Lucie přišla s tím, že by chtěla miminko, Felix to nakonec odmítl. Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách na venkově a s Felixem po sedmi letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixova přístupu,“ uvedla Gelemová na sociálních sítích.

Agáta Hanychová a Adam Raiter

To by v tom byl čert, aby ve výčtu chyběla známá rebelka Agáta. Poté, co v zimě strávila čtyři měsíce v náručí potetovaného truhláře Adama Raitera, rozhodla se exmanželka Jakuba Prachaře jít o dům dál. V posledních dnech se nicméně zdá, že by se hrdličky k sobě mohly vrátit. Inu, nechme se překvapit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Michaela Kuklová a Josef Wittner

Ač plánovali svatbu, nakonec z ní sešlo. Půvabná herečka v červnu oznámila rozchod se snoubencem Josefem Wittnerem (41). "Asi je čas změn, a tak se řadím na seznam rozejitých," napsala Kuklová na Instagramu. Šušká se, že důvodem rozchodu by mohl být fakt, že Wittner si přál dítě, které mu herečka vzhledem ke svému věku a zdravotnímu stavu dát nemohla.

Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin

Jejich vztah připomínal svou povahou světlici - zazářit a zhasnout. Bývalá supermodelka a slavný scénárista přiznali poměr začátkem roku, když si společně vyrazili na předávání Oscarů. Už v červenci ale Pavlína oznámila, že je mezi nimi konec. "Jsem vděčná za to, že se objevil v mém životě. Pomohl mi uzdravit se a najít samu sebe. Neexistuje muž, který by byl lepší než on. Je brilantní, vtipný, zábavný a sexy," napsala modelka o Sorkinovi na Instagramu. Člověk se až diví, proč se vlastně rozešli...

Katie Holmes a Emilio Vitolo Jr.

Ani nejslavnějšímu newyorskému páru, který se dal dohromady během lockdownu, to nevyšlo. Herečka začala randit s restauratérem Emiliem v roce 2020, ale už v dubnu 2021 se rozešli.

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

Zvěsti o mráčcích v jejich ráji se průběžně šířily celý rok. Teprve v dubnu ale zpěvačka a basketbalista přiznali, že se jejich cesty po více než čtyřech letech rozcházejí. "Zjistili jsme, že spolu lépe vycházíme jako přátelé," napsali ve společném prohlášení. J-Lo pak obratem našla útěchu v náruči svého ex Bena Afflecka, který letos pustil k vodě Anu de Armas.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jrod😍 (@_jrodforever_)

Melinda Gates a Bill Gates

Tak tohle je ostře sledovaný rozvod! Zakladatel Microsoftu a jeden z nejbohatších mužů světa spolu s manželkou oznámili, že se po 27 letech rozcházejí. Melinda údajně zvažovala ukončení svazku už v roce 2019 kvůli Billovým vazbám na finančního poradce a sexuálního delikventa Jeffreyho Epsteina. Ačkoliv pár nemá předmanželskou smlouvu, ani jeden z nich si nepřeje vleklou soudní bitvu. Držíme palce!

Ben Affleck a Ana de Armas

Ben a bývalá Bond girl s kubánskými kořeny byli možná prvním hvězdným párem, který se dal dohromady po loňském vyhlášení lockdownu v USA. Američané tak s chutí sledovali fotografie pohledné dvojice, jak venčí psy nebo se prochází s kelímky ledové kávy v ruce. Ačkoli se Ben a Ana nikdy společně nepředstavili na červeném koberci, dostalo se jim daleko větší pozornosti než párům, které tak učinily.

První zmínky o tom, že se rozcházejí, nicméně přišly už koncem minulého roku, a v lednu pak bulvár definitivně potvrdil konec jejich vztahu. Obecenstvo se nicméně stále těší na erotický thriller Deep Water, který spolu dvojice natočila. Třeba ho bude sledovat i Ben v objetí s J-Lo.

Zdroje informací:

wmagazine.com

blesk.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články