Co o vás prozradí oblečení: Jeden styl vypovídá o lidech, kteří mají rodinu na prvním místě

Co o vás prozradí oblečení: Jeden styl vypovídá o lidech, kteří mají rodinu na prvním místě
Zdroj: Freepik

Oblečením toho můžeme spoustu vyjádřit. Záleží nejen na jeho tvaru, ale i velikosti, materiálu a samozřejmě i na barvě. Co se dá zjistit z oblečení, které je pro vás typické?

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 23. 04. 2021 13:30

Dáváte přednost kostýmkům, luxusním značkám, nebo mikině a džínům? To, co si na sebe lidé rádi oblékají, o nich leccos prozradí. A nejde jen o styl oblékání, ale i o velikost jednotlivých kousků a množství oděvů, které máte ve skříni.

Lidé, kteří hromadí oblečení

Jestliže máte narvanou skříň oblečením a odmítáte se jednotlivých kousků zbavit, jste plni sentimentu. Je jedno, jak moc je oblečení poničené, pro vás má stále hodnotu. Velmi hýčkáte tradice a své blízké.

Ti, kteří nosí pouze neutrální oblečení

Ti, kteří si oblékají neutrální oblečení bez doplňků, jsou tak trochu uvězněni v psychologické rutině. Tito lidé jsou většinou nenápadní a bojí se na sebe upozornit.

Nadměrné oblečení

Oblečení, které nosíte, je pro vás příliš velké a slušela by vám menší velikost. To svědčí o tom, že svou postavu vidíte jinak než ostatní.

Nevhodné oblečení

Když někam jdete a je vám naznačeno, že máte nevhodné oblečení, toužíte po pozornosti a chcete vyniknout, možná i trochu šokovat.

Příliš mladistvé oblečení

Jestliže se oblékáte příliš mladistvě, můžete tím vyjadřovat věk, na který se cítíte. Nebo touhu po trvalém mládí. Možná jste tak trochu uvězněni mezi svým skutečným a vnitřním věkem.

Pracovní oblečení

V tomto smyslu jsou myšleny kostýmy a obleky. Ten, kdo je hodně nosí, si váží své práce a svého postavení. Šála a šátek trochu rozbíjejí strnulost a volají po uvolněnosti. Podobně také pastelové a jasné barvy se snaží přivolat atmosféru ležérní módy. Jestliže máte na sobě několik vrstev a oblečení je volnější, nepůsobíte pak tolik strnule. Formální oděv nám umožňuje cítit se silnějšími.

Luxusní oblečení

Oblečení, které jako by vypadlo ze stránek luxusních módních časopisů, odkazuje na to, že potřebujete dávat na odiv bohatství, abyste získali přízeň druhých.

Maminkovské oblečení

Opakem luxusu jsou takzvané maminkovské oděvy. Většinou se jedná o trička, mikiny, džíny. Oblékají se do nich ženy, které dávají najevo, že rodina je pro ně na prvním místě.

Oblečte se přirozeně

Na člověku je znát, když nosí něco, co mu není přirozené. Je to na něj příliš výrazné nebo těsné. Podtrhněte proto své přednosti. Pokud chcete vyniknout, kromě vhodných doplňků můžete vsadit i na různé vzory.

Zdroje informací:

scienceofpeople.com

forbes.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články