Snídaně podle horoskopu: Panna potřebuje skořici a med, Ryby nedají dopustit na chléb s paštikou

Snídaně podle horoskopu: Panna potřebuje skořici a med, Ryby nedají dopustit na chléb s paštikou
Zdroj: Freepik

Snídaně je mimořádně důležitá součást dne. Ale ne všechna znamení horoskopu to tak berou. Jak jste na tom vy? Snídáte, nebo je pro vás první jídlo dne až svačinka?

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 08. 2023 05:57

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran potřebuje rychlou snídani. Má rád müsli s jogurtem a bobulovými plody, to mu dodá potřebnou dávku energie na den plný výzev.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci ve znamení Býka si rádi ráno dopřejí bohaté a chutné jídlo. To je třeba sendvič se šunkou, sýrem a zeleninou, který ho zasytí na celé dopoledne.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Toto znamení začíná den tak trochu instagramově. Snídá sklenici čerstvého pomerančového džusu a k tomu křupavý toast s avokádem a vajíčkem. A samozřejmě si to vyfotí pro sociální sítě...

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé narození ve znamení Raka jsou snídaňoví hříšníci. Ráno se věnují jen osobní hygieně, protože jíst jim nechutná. Proberou se až v práci a jako první jídlo dne sezobnou něco sladkého na svačinu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nikoho asi nepřekvapí, že Lev si dopřeje královskou snídani. I kdyby měl kvůli tomu vstát o něco dřív, aby stihl všechno připravit. A co najdeme na jeho talíři? Často jsou to lívance s oříškovým máslem, rozinkami a čerstvým ovocem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny potřebují mít ráno pocit pohody a trochu se zahřát. Kromě obřího šálku čaje si všechno na talíři obohatí skořicí a trochou medu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé narození ve znamení Vah hledají rovnováhu mezi chutí a výživou. Pro ně může být ideální smoothie s ovocem, kokosovým mlékem a nastrouhanou čokoládou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se nebojí trochu experimentovat a to platí i pro snídani. Někdy je to ovesná kaše, jindy si na chléb dají veganského lososa, pak sáhnou třeba po francouzském toastu s ovocem a cornflaky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je další znamení, které vůbec nesnídá. A co hůr, den začíná cigaretou a kávou...

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zrozenci ve znamení Kozoroha nedají dopustit na tradiční anglickou snídani s vajíčkem, slaninou, fazolemi a toastem. Jedině tak mají pocit, že se dostatečně nasytili, aby zvládli náročný den, který je čeká.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou kreativní a rádi prezentují svou nezávislost, což znamená neobvyklé kombinace. Snídají až v práci, aby všichni viděli, že mají veganské smoothie s exotickým ovocem a kokosovým mlékem...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nepohrdnou chlebem s máslem nebo paštikou a k tomu si dají nějakou zeleninu. Na tom Ryby vyrůstaly, takže nevidí důvod, proč to v dospělosti měnit.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články