3 lechtivé zajímavosti o znamení Býka, které přebírá nebeskou vládu

Horoskop: 3 lechtivé zajímavosti o znamení Býka, které přebírá nebeskou vládu
Zdroj: Freepik

Zemské znamení Býka přebírá nebeskou vládu 21. dubna. Jedná se o úžasné znamení zvěrokruhu, které vás nikdy nenechá ve štychu a je to i báječný parťák do života. My jsme se na Býky podívali optikou erotického horoskopu.

Jana Matušková
Jana Matušková 19. 04. 2023 05:35

Krátká fakta o charakteristice Býků: Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu jsou nesmírně pracovití, cílevědomí a akční. Nebojí se tvrdé práce a umějí za to vzít ve chvíli, kdy je to potřeba. Jsou to také lidé, se kterými byste se nebáli ztroskotat na opuštěném ostrově, protože by se o vše výborně postarali. A jak to mají s milostným životem?

Býci a partnerství

Jakmile spatříte Býka, uhrane vás svou sebejistotou. Stojí nohama pevně na zemi a působí klidně. Touží po věrném svazku, ale také po partnerovi, který o sebe dokáže pečovat.

Tip pro první rande: Zrozenci Býka milují divadlo, chutné večeře a podobné akce. Pokud Býk ucítí smyslnost, dostane se vám věrné lásky a života v jistotě.

Býci a líbání

Býk je zosobněním romantiky a smyslnosti, proto se vyžívá v dlouhém a něžném líbání. Sice není vyznavač polibků na veřejnosti, ale v soukromí to umí pořádně rozjet. Každý polibek je vášnivý a hluboký stejně jako jeho láska. Vždy bude pěkně vonět a kochat se svým vzrušením.

Býci a sex

V posteli patří Býci mezi báječné milenky a milence, obzvláště, jde-li o trvalý vztah, ne jen o nějaký jednorázové dobrodružství. Jsou totiž oddaní, otevření milostným požadavkům svého protějšku a rádi experimentují.

Býci a sex na pracovišti: Lidé ve znamení Býka jsou zemití tvorové, ale také zastydlí romantici. Jejich svádění začíná úsměvy a projevy sympatií, náznaky přitažlivosti přicházejí až později. Pomalu stupňují svou otevřenost. Obdaří vás drobnými dárečky, začnou chválit vzhled a oblečení. Stejně se jejich smyslná povaha projeví při pracovním obědě. Když někdo vidí, s jakou chutí pojídají, dokážou si představit i jejich erotické potřeby. Tím vším Býci míří pomaličku k cíli. K sexu s kolegou či kolegyní však dojde jen tehdy, pokud je Býk nezadaný. Ti, kteří jsou v partnerství, si totiž nevěrou nehodlají komplikovat život a nepřipadá jim fér.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články