Marie (34): Udržuji milenecký poměr s kamarádkou. Věřím, že tím manželovi neubližuji

Marie (34): Udržuji milenecký poměr s kamarádkou. Věřím, že tím manželovi neubližuji
Zdroj: Freepik

Marie s Dančou jsou dlouholeté kamarádky. Jejich vztah před časem nabral zcela jiný rozměr. Jednoho večera Danča Marii políbila a tím to celé začalo. Marie ví jistě, že není lesba, ale intimního vztahu s kamarádkou se vzdát nechce. Věří, že to ani není nevěra.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 03. 2023 07:00

Vždycky jsem si byla svou sexuální orientací jistá. Mám devět let manžela Tomáše (36), se kterým jsem šťastná. Teď mi zamotala hlavu moje kamarádka Dana (33). Z našeho přátelství se stalo něco víc. I když manžela miluji, intimního vztahu s kamarádkou se vzdát nechci.

Do života se mi vrátila dávná kamarádka

Nikdy jsem nemusela přemýšlet o tom, jestli se mi líbí ženy. Vždycky jsem chodila jen s muži a jednoho si vzala. S Tomášem jsme spolu devět let. Společně vychováváme dceru Amálku, které bude v září pět. Žijeme vskutku poklidný život. Každý z nás má nějaké koníčky a přátele.

Mojí nejlepší kamarádkou je Dana. Známe se od střední školy, kde jsme spolu zažily neskutečné věci. I po studiích jsme se pravidelně stýkaly. Pak se Danča na několik let odstěhovala do vzdáleného města. Už jsme se nevídaly tak často, ale kontakt jsme udržovaly. Během minulého roku se úplnou náhodou přestěhovala do vedlejší vesnice.

Rozešla se s přítelem a hledala nové útočiště. I když mě příčina jejího stěhování nepotěšila, byla jsem ráda, že ji mám na dosah ruky. Velmi rychle jsme se začaly pravidelně vídat. Chodíme spolu dvakrát týdně cvičit, a když vyjde čas, zajdeme v pátek večer posedět na víno.

Z kamarádství se stalo něco víc

Na konci minulého roku se ale stalo něco, co si neumím vysvětlit. Z baru mě Danča pozvala ještě k sobě na skleničku. Tomáš byl doma s Amálkou, a tak jsem šla. Byly jsme obě ve velmi dobré náladě. Vyprávěly jsme si staré historky a později si pustily nahlas hudbu a pařily, jako by nám bylo patnáct.

Pak jsme celé udýchané padly na zem a začaly se hrozně smát. V jeden moment se ke mně Dana naklonila a políbila mě. Nejprve jsem ji chtěla odstrčit, ale vlastně se mi to líbilo. Po chvíli zvedla hlavu a řekla: ,,Vždycky ses mi hodně líbila.“ Já se začala smát. Ona neváhala a znovu mě začala líbat.

Pak už to šlo rychle. Svlékly jsme se, zalezly do sprchy a zbytek si můžete domyslet. K ránu, kdy jsem začala střízlivět, mi došlo, co se stalo. Dana už spala, tak jsem se z bytu potichu vytratila. Cestou domů jsem přemýšlela nad tím, co se stalo. Svalovala jsem vinu na alkohol a brala to jako srandu.

Udržujeme spolu poměr

Druhý den mi Dana volala a dělala, jako by nic. Tak jsem tu hru hrála s ní. O několik týdnů později jsme zase zašly na skleničku. Scénář našeho večera se opakoval. Udržujeme spolu milenecký poměr. Vím, že je to padlé na hlavu. Je to kamarádka. Něco tam ale je. Žádná jiná žena mě nepřitahuje tak, jako ona.

Nahlas o tom příliš nemluvíme. Zkrátka se už tři měsíce scházíme i za jiným účelem, než je kamarádský pokec. Možná bych měla mít výčitky vůči manželovi, ale nemám. Říkám si, že to ani není nevěra. Jen se máme s Dančou rády a dáváme si to najevo po svém. Myslím si, že to není ani tak, že bych byla lesba. Oběma nám to dělá dobře, tak proč v tom nepokračovat? Věřím, že tím nikomu neubližuji.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články