Charakteristika znamení Býk: Odvážný a zručný parťák na pustý ostrov, který neodpouští nevěru

Býci milují procházky v přírodě, hory a poznávání okolí nejen svého bydliště. Dále je baví atletika, gymnastika nebo cyklistika.
Zdroj: Pixabay

Býci jsou typičtí svou schopností hluboce milovat, zapřisáhlou věrností i vysokými nároky na partnerský vztah. Jsou však také pracovití, manuálně zruční a vždy si vědí rady. Touží po luxusu a umějí si na něj vydělat, nikdy nehledají sponzora. Co dalšího můžete od tohoto znamení čekat a které slavné Býky známe?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 03. 2022 06:00

Zrozenci ve znamení Býka jsou nesmírně pracovití, cílevědomí a akční lidé. Pokud jde o manuální zručnost a praktické dovednosti, zkrátka vedou! Nebojí se tvrdé práce a umějí za to vzít ve chvíli, kdy je to potřeba. Jsou to lidé, se kterými byste se nebáli ztroskotat na opuštěném ostrově, protože by se o vše perfektně postarali.

Odvaha, touha po domově i naprosté věrnosti

Býci mají v sobě silnou potřebu rodiny a budování domova. Často se stávají rodiči v mladším věku, protože rodina je pro ně nejvyšším cílem. I později nacházejí u svých blízkých klid, harmonii a pocit bezpečí. Neumějí fungovat v partnerském vztahu, ve kterém nevládne soulad. Hledají skutečnou lásku. Hádky je vyvádějí z míry, pokud se doma řve, je to pro ně začátek konce. Vyžadují stoprocentní věrnost, nevěru vám nikdy neodpustí ani se jí nedopouštějí.

Jsou stálí a závazky jim nedělají problém. Jsou konzervativní a potrpí si na tradiční hodnoty. Zodpovědnosti se nebojí. Mají v sobě přirozenou smyslnost, kterou si partnery naprosto podmaní. O Býcích se traduje, že jsou plní předsudků, ale není tomu tak. Druhé plně respektují, důraz kladou zejména na charakter. Rádi se nechávají hýčkat, tím si je naprosto získáte.

Býci prahnou po luxusu a umějí si na něj vydělat

Rádi se obklopují krásnými věcmi a mají vytříbený vytříbený. Často jsou materiálně založení, dopřávají si luxus i dobré jídlo. Umějí si však na něj vydělat, finance pro ně nebývají problém. Nehledají sponzory, jsou velmi samostatní. Mají skvělé organizační schopnosti a bývají velmi úspěšní v kariéře. Nebojí se totiž dělat velké kroky, před kterými by druzí utekli.

Jsou hraví, intuitivní a milují kulturu. Často jsou obdařeni talentem právě v umělecké oblasti. Nebojí se však jakékoliv práce, pokud je to nutné k zajištění rodiny. Pro své blízké jsou oporou a dokážou vyřešit cokoliv, co jim přijde do cesty. Milují cestování, dávají však většinou přednost prověřeným resortům. Riskování v krvi nemají.

Slavné osobnosti ve znamení Býka

Typické vlastnosti Býků vám jistě potvrdí výčet slavných zrozenců v tomto znamení. Najdeme mezi nimi třeba agenta 007 Pierce Brosnana, idol mnoha žen George Clooneyho nebo zpěvačku Adele. Nechybí zde ani manžel minule zmiňované Beranky Victorie David Beckham, či představitelka Bridget Jonesové Renée Zellweger.

V českém rybníčku bychom mezi Býky našli Jiřinu BohdalovouOldřicha Kaisera, parťačku žížaly Jůlie Dádu Patrasovou nebo režiséra, který natočil film Smrt krásných srnců, Karla Kachyňu.

Mezi historickými osobnostmi stojí v popředí anglický dramatik William Shakespeare, slavná panovnice, která zavedla povinnou školní docházku, Marie Terezie, malíř Josef Mánes či zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články