Velký rozbor ascendentů pro znamení Býka: Vodnář mu dodává smyslnost, Kozoroh inteligenci

Matky ve znamení Býka by mohly mít problém se svou tvrdohlavostí během výchovy. Někdy je potřeba se na problém podívat i z druhé strany.
Zdroj: Pixabay

Býk je znamení vytrvalé, důsledné a vášnivé. Miluje oddaně a pro svou rodinu udělá cokoliv. Na druhé straně Býci nesnesou hádky, protože v nich okamžitě vidí rudě. Vědí, co se v nich skrývá, a proto se konfliktům vyhýbají. Jak ovlivňují jednotlivé ascendenty znamení, které se vyznačuje velkou zodpovědností?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Býka?

Ascendent ve Vodnáři

Vodnář probouzí v Býkovi smyslnost a vášeň. Lidé s tímto ascendentem bývají skvělými milenci a i jejich bývalí partneři na ně ve svých erotických snech vzpomínají. Nebojí se zkoušet nové a vždy jsou otevření přáním druhých. Úspěšní bývají také ve své profesi.

Ascendent v Rybách

Rybičky zde trochu ohrožují býčí finance. Neumějí totiž ušetřit zhola nic a na konci měsíce často končí na nule. Bývají trochu líní, takže další přivýdělek si nehledají, ani když by ho opravdu potřebovali. V romantických vztazích jsou často právě oni tím toxickým partnerem.

Ascendent v Beranu

Beraní tvrdohlavost tady jen umocňuje odpor Býka vůči změnám. Neumějí se přizpůsobit nové situaci a často zůstávají v tom, co důvěrně znají. To mnohdy vede k nefunkčním partnerským vztahům. Býky s ascendentem v Beranu sotva uvidíte se rozvést.

Ascendent v Býku

Býci si libují v klidu a pohodě, ascendent v Býku to jen umocňuje. Nenávidí hádky a bývají to velcí flegmatici. Nebudou se s vámi dohadovat, nebaví je to. Odsuzují ty, kteří se přou na veřejnosti, a vždy jednají s ostatními s úsměvem.

Ascendent v Blížencích

Jsou závislí na lidech kolem sebe a neumějí se od nich odpoutat. Rodina je pro ně důležitá a lpí na ní. Dbají na stabilitu a jen tak něco je nevyvede z míry. Býk tu zcela popírá nevyrovnanost, která já pro Blížence typická. Naopak mu dává do vínku citlivost a morální hodnoty.

Ascendent v Raku

Zakládají si na majetku a financích. Často pracují do posledních sil, aby něco vybudovali. Zapomínají však čas věnovat i své rodině. Jsou rozvážní a mají dobrý úsudek. Bývají z nich skvělí učitelé a dosahují velkých akademických úspěchů.

Ascendent ve Lvu

Býci s tímto ascendentem si dokáží život vychutnat do poslední kapky! Jsou skvělými společníky a nebojí se projevovat svůj názor. Vždy jsou asertivní a nikdy na nikoho neútočí. Bývají kreativní a často se věnují uměleckým profesím.

Ascendent v Panně

Bývají pasivní a neumějí v životě bojovat za své sny. To však ještě neznamená, že neumějí stát na stupních vítězů. Mívají opravdu skvěle vyvinuté smysly, často se uplatní v gastronomii. V partnerských vztazích bojují o pozornost, bývají velmi žárliví.

Ascendent ve Vahách

Jsou vytrvalí, důslední a nesnesou nespravedlnost. Vždy se zastanou slabších. Často se uplatní v neziskových organizacích. Bývají také skvělými hospodáři a dokážou ušetřit i opravdu z mála. Rodina je pro ně důležitá, pro své děti by dýchali.

Ascendent ve Štíru

Jsou zodpovědní a vždy volí jistější cestu. Zbytečně neriskují, hlavně v pracovních vztazích. Zůstávají na teplém místě klidně celý život, do podnikání se příliš nepohrnu. Umějí milovat celým svým srdcem. Těžko snášejí neúspěch.

Ascendent ve Střelci

Neumějí přiznat chybu, vše je pro ně hra a zábava. Jejich partneři to však takto nevnímají, což ústí ve velké konflikty. Ascendent ve Střelci je znamením životní odvahy a nadhledu. Mají vytříbený smysl pro humor, na svém večírku tyto Býky rozhodně chcete mít!

Ascendent v Kozorohu

Bývají nadprůměrně inteligentní a dosahují velkých úspěchů. Jsou vášnivými čtenáři a často neumějí s elektronikou. Vynikají samostatností a odvahou riskovat. Naopak nesnesou podrazy, lži a podvody. Nedávají druhé šance. Pokud je jednou zklamete, máte zkrátka smůlu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články