3 znamení zvěrokruhu, která neumějí projevovat svému partnerovi lásku

3 znamení zvěrokruhu, která neumějí projevovat svému partnerovi lásku
Zdroj: Pixabay

Pokud vám někdo neprojevuje své city tak, jak byste to od něj očekávali, ještě to neznamená, že vás nemiluje, jak nejlépe umí. Kterým znamením zvěrokruhu dělají milostná vyznání skutečně problém?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 01. 2022 07:00

Marně tápete, proč váš partner není tak srdečný a láskyplný jako vy? Chtěli byste slyšet něžná slůvka, která stále nepřicházejí, a už to vypadá, že půjdete o dům dál? Zadržte! Některá znamení zvěrokruhu zkrátka své city vyslovit neumějí. Která to jsou?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Často cítí mnohem více než ostatní, nikdy to však nedají najevo. Neumějí projevovat city a když, tak jen psanou formou. Mluvit jim dělá obrovský problém. Neustále přemýšlejí, co si o nich ostatní myslí. Jsou mistři v citových vyznáních na sociálních sítích, do očí vám však neřeknou nic.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Chladné Panny vám možná během vztahu vyznají své city jen párkrát. Vědí dobře, co cítí a dokážou se hluboce zamilovat, neumějí se však otevřít svému partnerovi. Činí je to zranitelnými, což Panna nikdy nepřipustí. Žít s nimi je pro emočně založeného člověka skutečně těžké. Na druhé straně to stojí zato.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi jsou nesmírně srdeční a odvážní lidé, kteří mají v srdci spoustu lásky. Bojí se však zklamání, a tak mnohdy své city nedají vůbec najevo. A to zejména ve chvíli, kdy si nejsou jisti náklonností svého protějšku. Kozoroh však nikdy není úmyslně zlý a neškodí druhým. Proto pokud někoho svou ledovou maskou zraní, přiměje ho to se ze svých citů vyznat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články