3 znamení zvěrokruhu, která jsou největšími drbnami pod sluncem

3 znamení zvěrokruhu, která jsou největšími drbnami pod sluncem
Zdroj: Freepik

Kafíčko, sklenička vína a probrat do detailu všechno, co se děje ve vedlejší vesnici a kdo co sdílel na Instagramu. Pokud je to i váš životní styl, pak možná patříte mezi následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 05. 2021 07:00

Drby, drby, drby. Od nepaměti zdroj informací a výměny názorů. Traduje se, že největší drbny jsou ženy. Mnoho z nich by vám ale oponovalo tím, že i pánové za to umějí pořádně vzít a nebojí se sdílet různé (i nepodložené) zprávy. Víte, kdo je největší drbnou podle horoskopu a zkrátka neudrží žádné tajemství?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tváří se, že je ostatní nezajímají a žijí svůj vlastní hipsterský život, opak je ale pravdou. Neudrží tajemství a cokoliv jim řeknete, mají potřebu vyslepičit nebo se o to alespoň s někým podělit. Nikdy jim neříkejte nic, co nechcete, aby se nedostalo dál.

Rádi na sebe strhávají pozornost a udělají to klidně i prostřednictvím drbu. Navíc tajemství ostatních používají jako komunikační záchranu, pokud nevědí, o čem se ve společnosti bavit. Což se jim vzhledem k jejich povaze stává poměrně často.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Stejně jako Vodnáři touží po pozornosti v kolektivu i Panny. A jelikož jsou velmi háklivé na to, aby o nich kdokoliv cokoliv zjistil, raději upozorňují na druhé. Řeknou na vás úplně všechno, nic pro ně není tabu.

Nejste pro ně totiž důležití. Kopou v životě hlavně za sebe. Takže to, jestli vám vyzrazením tajemství ublíží, je jim úplně jedno. Jsou to arogantní sobci, kterým na nikom nezáleží.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Žárliví, falešní a nepřejícní. Pokud se máte jen o trochu lépe než oni, vytáhnou na vás úplně všechno. Čímkoliv vás mohou shodit, to zaručeně použijí. Sami o sobě nemají moc valné mínění, proto rádi zapříčiní, aby všichni okolo byli za stejné pitomce, jako jsou oni sami.

Nejsou zajímaví, protože skoro nic neumějí, takže na sebe upozorňují alespoň tím, že mluví o ostatních. Na drby nikdy neřeknou ne, protože o čem jiném by se vlastně zvládli bavit?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články