3 znamení zvěrokruhu, která nejvíce strádají na home office

3 znamení zvěrokruhu, která nejvíce strádají na home office
Zdroj: Freepik

Pokud jste jedněmi z těch, kteří musejí vinou pandemie koronaviru pracovat z domova, určitě je vám známo, jaké komplikace vás mohou postihnout. Mimo nižší efektivitu práce je tu i velká absence sociálního kontaktu. Která znamení zvěrokruhu na home office nejvíce trpí?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 04. 2021 07:00

Trávíte prací z domova již několik měsíců a nevíte, jak se s tím vypořádat? Nejste jediní. Dokonce existují tři znamení zvěrokruhu, která jsou nesystematická a více prokrastinují, takže jim home office rozhodně nesedí. Uhodnete, která to jsou?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Snaží se dělat tisíce věcí najednou a většinou to nezvládají. Mnohdy skáčou od jednoho k druhému a soustředit se jim dělá problém. Potřebují své pracovní místo, a často tak nakupují nejnovější vychytávky, které jim v práci mohou pomoci.

Těžko odpovídají na e-maily. Buď hned, anebo vůbec. Pokud jim chcete zadat dlouhodobější úkol, vězte, že se jim budete muset několikrát připomínat, aby ho vůbec poslali.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zejména ženy ve znamení Ryb si práci z domova absolutně neumějí představit. Často dělají spíše domácí práce, vaří, žehlí, ale k počítači si nesednou. Vyhovuje jim kolektiv, kde mohou probrat, jaký měly včera den, a potom si udělají svoje.

Doma je nezastihnete a práci budou odevzdávat pozdě. Pokud po nich cokoliv chcete, jsou ztracené. Potřebují radu kolegyň, které se jim doma nedostává. Home office je pro ně spíš utrpení než benefit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Absolutně lpějí na svém pracovním místě, pokud jim ho seberete, jsou úplně ztracení. Na svou práci potřebují klid a absolutní ticho. Pokud mají svůj pracovní kout blízko televize, často ji zapínají a nedělají pak práci, kterou mají.

Pokud jim zavolá kolega s prosbou o pomoc, spíše je to obtěžuje a nefungují tak, jak by fungovali v kanceláři. Jsou naprostými odpůrci práce z domova, neumějí v tom chodit.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články