3 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně nezávislá a druhé k životu moc nepotřebují

3 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně nezávislá a druhé k životu moc nepotřebují
Zdroj: Pixabay

Existují lidé, kteří raději vezmou štěstí do svých rukou, místo aby čekali, až k nim přijde samo. Se svou silnou osobností jsou mnohdy urážlivější než ostatní, ale umějí s tím správně zacházet. Důvěřují svému názoru a přesně vědí, kým jsou.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 08. 04. 2021 16:00

Rozhodně si nenechají od nikoho radit, kam mají v životě směřovat. Cestu si vždycky najdou sami. Nezávislost je zkrátka jejich druhé jméno. O kom to mluvíme? Tři znamení zvěrokruhu mnohem lépe než všechna ostatní chápou, co znamená mít svou svobodu.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Když nastanou problémy, Panna raději bojuje po svém, než aby požádala o pomoc. Koneckonců, snaží se být vždy a za všech okolností nezávislá. Kromě toho ji může potěšit jen málokdo a všechno musí s tímto zemským znamením dokonale ladit. Nároky Panny tedy rozhodně nedokáže uspokojit každý.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozoroh je neuvěřitelně pracovitý a také velmi ambiciózní. Není divu, že chce být především finančně svobodný. To je z jeho pohledu velmi důležité pro jeho bezpečnost. Není na nikom závislý a dokáže velmi dobře projít životem klidně i bez partnera. To ale neznamená, že nechce vztah. Jen se mu líbí myšlenka, že ví, že se v případě nouze dokáže o sebe postarat sám.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou považováni za velmi svobodomyslné. Toto vzdušné znamení miluje dělat své věci a jít svou cestou. I když s ním mnozí v okolí nesouhlasí, Vodnář je vždycky sám sebou a rozhodně se nenechává nikým omezovat. Raději bude dělat kompromisy, než by se stal závislým na něčem nebo na někom.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články