3 znamení zvěrokruhu, která se umějí nejlépe přetvařovat. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která se umějí nejlépe přetvařovat. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Pixabay

Nedělejme si iluze! Nikdo z nás není stoprocentně upřímný, aby odhaloval své nejniternější pocity každému, kdo jde kolem. Všichni občas nasadíme masku, abychom schovali před ostatními to, co nechceme ukázat.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 03. 04. 2021 14:30

Bohužel jsou ale mezi námi i takoví, kteří svou masku odkládají jen velmi zřídka. Následující tři znamení zvěrokruhu si ji kolikrát nesundávají dokonce ani při pohledu do zrcadla.

 Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Mystické, emocionální a šťastné, často ale i příliš citlivé a stydlivé. Ano přesně takové jsou Ryby. Potenciálně něžné znamení ve skutečnosti vyvolává u svých bližních dojem nevyzpytatelnosti. Zejména, pokud jde o jeho drsné já, které nelze jen tak porazit a které Ryby umějí v kritických situacích velmi dobře použít. Ne nadarmo se říká, že „tichá voda břehy mele“.

Zrozenci v tomto znamení jsou velmi starostliví a vždy berou ohled na ostatní. Není to ale náhodou proto, aby odvrátili pozornost od své osoby? Pokud ano, tak to funguje dokonale. Za ochotou pomoci druhým se totiž snadno schovají jejich vlastní potřeby.

Nynější postavení Merkuru a Neptunu společně v Rybách jim navíc propůjčuje velmi zajímavé charisma! Sami se sice mohou cítit vnitřně trochu ztraceni (zejména díky Neptunu), ale jejich současný vnitřní chaos je ještě více přiměje vypadat před ostatními sympatičtější a přístupnější.

Jejich bližní se v nich nyní vidí, a to v Rybách vyvolává příjemné pocity. Jak již bylo řečeno, Merkur je nabíjí inspirací a nápady. V jejich nitru se nyní děje spousta významných věcí. Což je na nich koneckonců vidět i navenek.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května – 21. června)

Ze všech znamení zvěrokruhu jsou Blíženci pravděpodobně nejznámějším tím, že se o nich říká, že mají druhou tvář. To ale nemusí nutně znamenat negativní chování, které Blíženci sem tam projeví.

Astrologické Blížence spíše čas od času sužuje náladovost, která mate jejich okolí. V jednom okamžiku jsou veselí a překypující energií, v další vteřině totálně změní náladu. Blíženci často nemají pro tyto výkyvy žádné vysvětlení, protože se odehrávají někde hluboko v jejich nitru.

Mars má postavení ve znamení Blíženců a odtud inspiruje jejich dynamiku, energii a motivaci. Zvnějšku je to na nich nejen jasně patrné, ale také je to nakažlivé a vzrušující. Nyní velmi inspirují své nejbližší a dávají jim naději a odvahu. Všechny své silné stránky (humor, rozum, pragmatismus) dokazují sympatickým a motivujícím způsobem. I když jsou v mnoha věcech velmi úspěšní, vždy z nich vyzařuje pokora a lidskost.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Jakkoli si Lvi velmi váží svých bližních, mnoho z nich má k ostatním lidem zdravou nedůvěru. A rozhodně o sobě Lev nevypráví všechno na potkání. Málokdo zná tajné bolavé místo Lva, protože pro většinu lidí je toto ohnivé znamení silné, sebevědomé a neotřesitelné. Lev však za to vděčí mnohem více skvělému hereckému talentu než nezničitelnému sebevědomí.

Současný vliv Jupiteru, Saturnu a Merkuru na ně působí tak, že jsou otevřenější. Zároveň Lvům dává obzvláště podmanivou, atraktivní a sympatickou auru. Ostatní lidé uznávají jejich ochotu zapojit se do věcí.

Oceňují na nich také otevřenost a sdílení skutečných pocitů, stejně jako jejich blízkost. Vnitřně mohou být Lvi trochu roztrhaní a nejsou si zcela jisti, jak zranitelní ve skutečnosti mohou být. Ale navenek z nich vyzařuje především otevřenost a upřímný zájem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články