Kladné vlastnosti podle horoskopu: Kdo je skvělý rádce a kdo vás nikdy nenechá ve štychu?

Kladné vlastnosti podle horoskopu: Kdo je skvělý rádce a kdo vás nikdy nenechá ve štychu?
Zdroj: Pixabay

Nějakou kladnou vlastnost nalezneme snad u každého člověka. Jsou ale znamení zvěrokruhu, která vám skutečně mají co nabídnout. Ať už jde o morální podporu, nebo vás vezmou pod svá ochranná křídla, když je vám nejhůř. O kterých zrozencích je řeč?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 03. 2021 07:00

Říká se, že pokud chcete lidi soudit, důvod si najdete. Pokud chcete vidět to dobré, uvidíte to. Jaké skvělé vlastnosti se skrývají ve vybraných pěti znameních zvěrokruhu?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Oplývají neuvěřitelnou diplomacií, rozumí si tak téměř s každým. A i když si o někom Vodnář myslí svoje, nedává to najevo. Je vždy uctivý a záleží mu na tom, jak ho ostatní vnímají.

Snaží se vždy vyhovět a je vyhledávaným rádcem pro každou životní situaci. Má v sobě dar víry a motivace, Vodnáři tak bývají skvělými kouči a psychology.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Mají šarm, jdou si za svým a oslňují ostatní svým chováním. Ti k nim často vzhlížejí, protože vyzařují neuvěřitelné charisma. Jsou ctižádostiví a mnohdy věří na sílu myšlenky a zákon přitažlivosti. Podávají to takovým způsobem, že i ti, kteří tomu nevěří, je bez mrknutí poslouchají.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 22. srpna)

Silní, sebevědomí, charismatičtí. Rození vůdci, stejně jako lvi v přírodě. Vždycky vědí, co chtějí, a jdou si za tím. Ostatní je přirozeně následují. Dobrá nálada je málokdy opouští, a proto jsou vítaným společníkem. Je pro ně důležitá rodina a dbají na dobré vztahy. Pro své blízké tak udělají cokoliv.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Pokud něčím Štíři opravdu vynikají, je to intuice. Umí se rvát za vše, na čem jim v životě záleží, a nikdy se nevzdávají. Mívají jasný cíl, čeho chtějí v životě dosáhnout.

K ostatním jsou vřelí a laskaví. Mívají neuvěřitelně silný vztah ke své rodině. A jsou skvělým parťákem pro všechny životní trampoty, automaticky chrání slabší.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Nemají předsudky, nikdy nikoho nesoudí. Díky své společenské nátuře jsou vítanými hosty na všech sešlostech. Jdou si za svým a nedávají prostor pro pochyby.

Jsou sebejistí a čiší z nich energie. Navíc umí být neuvěřitelně empatičtí, hlavně ti s ascendentem ve Vodnáři.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články