3 znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají lékařům a zdravotní problémy berou na lehkou váhu

3 znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají lékařům a zdravotní problémy berou na lehkou váhu
Zdroj: Freepik

Jsou lidé, kteří běží k doktorovi s každou bolístkou. A pak existují lidé, které tam nedostanete ani párem volů. Jde především o následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 03. 2021 07:00

Byť ve skrytu duše mohou trpět obavou, že s jejich zdravím není něco v pořádku, k lékaři většinou míří až na poslední chvíli. Pramení to z jejich strachu, co se tam dozví, nebo prostě z toho, že jsou příliš líní se tam dokopat. Která znamení zvěrokruhu nedisponují právě pevným zdravím, ale zároveň se ho zdráhají řešit?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnář se odjakživa bojí každé nemoci, která lítá ve vzduchu. Nedává to však ani v nejmenším najevo. Na návštěvy lékaře úplně kašle a dělá, že se ho nic netýká. Je tak rozlítaný, že zapomenout na preventivní prohlídku je pro něj úplně běžná věc.

Často si ani nepamatuje, kterého lékaře kde má. Prokážete mu službu, pokud mu budete připomínat, že starat se o zdraví je důležité a neměl by to zapomínat. Ženy Vodnářky se často potýkají se zánětem močového měchýře. Kvůli věčnému dumání a přemýšlení se jim nevyhýbá ani bolest hlavy.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

U Ryb bývá nejzásadnějším aspektem zdraví psychika. Mají sklon k depresím a úzkostem. Jsou hloubavé, přemýšlivé a často jim hlavou táhnou katastrofické scénáře, které se nikdy nenaplní.

Potěšíte je dobrou masáží a dlouhými rozhovory, kdy jim budete naslouchat. Mohou být také náchylné k problémům se zuby. Navenek vše zlehčují a k doktorovi je dostanete až na poslední chvíli. Pokud máte za partnera Rybu, opatrujte ho.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelec má často pocit, že jeho zdraví je neotřesitelné. Tak tomu ale není. Lidé narození v tomto znamení mají sklony k nadváze, ale pokud se naučí pravidelnému pohybu, neumí bez něj žít.

Často se potýkají s bolestí zad a trávicími obtížemi. Tak se hned nelekejte, když Střelec tráví na záchodě víc času, než vám přijde normální. Mezi námi, oni se s tím nijak netají. Rozhovory o tom, jaké to bylo a jak dlouho tam „tvořili“, berou vcelku sportovně a nedělají jim problém. Jestli tedy patříte mezi konzervativnější znamení, s tímhle rovnou počítejte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články