3 znamení zvěrokruhu, která čeká na on-line seznamce velká láska

3 znamení zvěrokruhu, která čeká na on-line seznamce velká láska
Zdroj: Freepik

V dnešní době je on-line seznamování zcela běžnou záležitostí. Ale je možné na síti najít opravdovou lásku? Určitě! Pro někoho to sice může být nepředstavitelné, ale tato tři znamení zvěrokruhu mají v blízké době velkou šanci!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 19. 03. 2021 14:30

Už jste byli na mnoha schůzkách, ale pořád nic? Rozhodně nepropadejte panice, protože naděje umírá poslední. Někde na vás čeká ten pravý, který se ve správný čas objeví. Podívali jsme se na hvězdy a víme, že existují tři znamení zvěrokruhu, která záhy poznají velkou lásku přes internet. Chcete vědět, která to jsou?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Vaše neustálé přejíždění prstem po chytrém telefonu brzy přinese kýžený výsledek. Svým otevřeným stylem jste možná zastrašili nejednoho potenciálního partnera na randění, to však neznamená, že byste se měli změnit. Váš objekt zájmu pravděpodobně nebyl dostatečně sebevědomý nebo připravený na vaše chování. Počkejte ještě nějakou dobu a brzy najdete tu správnou osobu, která vás přijme přesně takové, jací jste, a velmi obohatí váš život.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Váhy, obvykle jste docela vyrovnané, ale pokud jde o milostné poměry, vždy jdete do vztahu hned od začátku na sto procent. Možná proto to na schůzkách v kavárnách zatím nedopadlo dobře. On-line to ale probíhá trochu jinak. Psaním a mluvením po telefonu získáte jistou blízkost, kterou jste si tolik přáli. Zároveň dáte svému protějšku dostatek času, aby si vás oťukal a nic se neuspěchalo. K velké lásce tak může stačit jen pár chatů nebo komentářů.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Je to právě vaše ohnivá povaha, díky níž jste pro ostatní tolik žádoucí. Jste zábavní a vždy připravení na dobrodružství. Protože rádi upřímně vyjadřujete svůj názor, jednoduchý rozhovor u večeře vám rozhodně nestačí. Od rande očekáváte mnohem více. Vaše velká láska se skrývá právě ve virtuálním světě. Vyzkoušejte nekonečně dlouhé zprávy, on-line hovory, kde můžete mluvit až do čtyř ráno o všech hlubokých tématech tohoto světa, která tak milujete.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články