Matky podle horoskopu: Panny jsou perfekcionistky, s Lvicemi zažijí děti pravé dobrodružství

Mladá maminka si hraje s dítětem
Zdroj: Freepik.com

Každá bezdětná žena si pravděpodobně někdy položila otázku: „Jaká bych byla máma? Nebudu své děti příliš cepovat? Užijí si se mnou legraci a budeme správní parťáci?“ Na vaše otázky odpoví náš velký horoskop!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 28. 02. 2021 07:00

Svému znamení zvěrokruhu ve skutečnosti nevděčíme jen za svou osobnost, ale také za předpoklady k tomu, jaká se z nás jednou stane matka. Jak jste na to vy?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března - 20. dubna)

O vaše sebevědomí se kromě vás samé mohou opřít také vaše děti. Máte tendenci je tak trochu řídit a zapomínat na to, že i ony mají svou osobnost. Nedávejte jim proto své sebevědomí najevo příliš agresivně, jinak by to mohlo vést k hádkám, především pak v pubertě. Matky narozené ve znamení Berana by měly svým dětem dát pocit, že mohou být tím, čím chtějí. Jinak se vás budou snažit neustále potěšit a mohou cítit, že selhaly, pokud se jim to nepodaří.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna - 20. května)

Kreativita je vaší velkou devizou. Ve svém živlu budete v řemeslné prodejně a při nejrůznějších kreativních činnostech. Nejen, že své děti překvapíte originálními nápady, ale budete je také chtít do kreativity zapojit. A protože Býci jsou rovněž gurmáni, potomci se mohou těšit na neobvyklá dětská menu. Ve vašem podání zkrátka není zelenina jen obyčejnou přílohou, ale díky vyřezávání a ozdobnému krájení se stává téměř uměleckým dílem. Ale pozor, mateřství je sice krásné, ale stále existuje také život mimo rodinu.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (21. května - 21. června)

Blíženci jsou inteligentní a kultivovaní. Pro své děti budete velkým vzorem, zejména pokud jde o to být otevřený ostatním a nenechat se omezovat stydlivostí. Svou touhu po dobrodružství přenášíte na potomky a společně pak zkoumáte okolí. Ale dávejte si pozor, aby se vaši nejmenší necítili přetěžovaní. Vzhledem k vaší nestálé povaze vás ostatní, děti nevyjímaje, často obtížně hodnotí.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června - 22. července)

Raci jsou velmi citliví, a proto chtějí svým dětem nabídnout především milující domov. Harmonie je pro Raky nejvyšší prioritou, usilovně se snaží předejít hádkám. Ale pozor, to je přesně to, co by se vám jednou ve výchově mohlo vymstít. Pokud se ovšem vaše děti potřebují někomu vyplakat na rameni, jste jim vždy k dispozici.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července - 23. srpna)

Máte dobrodružnou povahu a to dětem maximálně vyhovuje. Hledáte nové výzvy a zapojujete do nich i své potomky. Učí se tak od vás, jak vzrušující je užívat si život na plné pecky. Náš tip: Zkuste někdy nebýt středem pozornosti, vaši potomci si pak čas strávený s vámi užijí mnohem více.

Znamení zvěrokruhu Panna (24. srpna - 23. září)

Panny jsou především perfekcionistky. A právě tato vlastnost je klíčová při výchově jejich dětí. Nic nefunguje bez jasně stanovaných pravidel, řádu a zajeté denní rutiny. Děti jsou a vždy budou vaší nejvyšší prioritou. Ale jakmile vyrostou, mohl by pro ně být váš perfekcionalismus velmi stresující. Mohly by se bát chybovat a zklamat vás. Dejte jim proto jasně najevo, že se na ně kvůli tomu nebudete hněvat.

Znamení zvěrokruhu Váhy (24. září - 23. října)

Pokud jde o diplomatické urovnání sporů, budou matky narozené ve znamení Vah těmi prvními, za kým děti půjdou. Harmonie je pro vás velmi důležitá, takže pro svou rodinu uděláte opravdu maximum. Pamatujte ale, že děti vás budou milovat i tehdy, když věci nedopadnou dobře.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října - 22. listopadu)

Toto znamení zvěrokruhu je velmi věrné, a proto matky narozené ve Štíru budou své děti vždy plně podporovat. Ať se stane cokoliv. Žádný problém pro vás není neřešitelný. Naučíte své potomky nenechat se zlákat pouze povrchností. Jste jim skvělým příkladem toho, aby se uměly nadchnout pro věc.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Děti Střelců vyrůstají v optimistické domácnosti. Váš pozitivní pohled na cokoli usnadní vašim potomkům život. Zvyšuje jejich odhodlání v záležitostech, do kterých se pustí. Proto mohou být také matky narozené ve Střelci se svými potomky někdy trochu netrpělivé.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Matky narozené v Kozorohu jsou naopak ztělesněním trpělivosti. Děti se s vámi budou cítit v bezpečí. A také s nimi snadno zvládnete každodenní starosti, protože jste dobře organizovaní. Občas ale k věci přistupujete příliš urputně. Zkuste někdy trochu zvolnit.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna - 19. února)

Vodnáři jdou téměř vždy proti proudu a tomu matky narozené v tomto znamení také učí své potomky. Zejména pro malé děti by to ale mohlo být velmi stresující. Někdy na ně myslete dříve, než se zase rozhodnete rebelovat. 

Znamení zvěrokruhu Ryby (20. února - 20. března)

Ryby jsou velmi empatické a tak hned vidí, co jejich potomci potřebují. Zároveň jsou kreativní snílci, kteří rádi vyprávějí dětem pohádky a fantastické příběhy. Mají také dobrou intuici, a tak pokud jde o rodičovství, raději naslouchají svým pocitům, než by se spoléhaly na rady v knihách.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články