Jaká jste matka podle horoskopu? Kozorožky jsou zodpovědné a Vodnářky nekonvenční!

Jaká jste matka podle horoskopu? Kozorožky jsou zodpovědné a Vodnářky nekonvenční!
Zdroj: Pixabay

Hvězdy nás ovlivňují úplně ve všem, co děláme. Co vám řeknou o tom, jaká jste nebo budete matka? Pokračujte dál, ať se dočtete jaké jsou vaše přednosti, nebo na co si máte při výchově dávat pozor!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 22. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Ženy narozené ve znamení Berana jsou velice akční, takže potomci budou přímo bažit po jejich nápadech a výletech. Děti vedou  k tomu, aby byly ambiciózní, ale zároveň nezapomínaly na úctu k druhým lidem. Beranka se sama může čas od času chovat jako dítě. Pozor by si měla dávat na empatii, která jí občas chybí, zejména pokud má potomka narozeného ve vodním znamení.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou milující maminky, které chtějí svým dětem zajistit komfortní život. Bývají dost náročné a kritické a upřednostňují pravidelnost a kázeň. Svoje děti se snaží motivovat k dobrým výsledkům ve škole i v zájmových činnostech. Býčice rády tráví čas doma s rodinou a svým potomkům se věnují. Jako zemské znamení podporují vztah svých ratolestí k přírodě.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně jsou matky-učitelky, které dokáží svým dětem naslouchat a inspirovat je. Podporují v dětech zvídavost a snaží se jim odpovědět na každou otázku. Chtějí, aby jejich potomci byli aktivní fyzicky i mentálně. Vyžadují ale dost velkou míru samostatnosti a sami si rády udělají chvilku pro sebe. Občas s dětmi komunikují jako s malými dospělými.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou laskavé a vřelé maminky. Milují rodinné tradice a sešlosti, kdy rády zasedají s potomky k jednomu stolu. Vymýšlejí nejrůznější aktivity a vždy dbají na to, aby činnost bavila především jejich dítě. Jsou to pečovatelky, které mají děti jako ze škatulky. Bohužel v pozdějším věku hrozí, že nebudou chtít dopřát svému potomkovi dostatečný prostor a těžko snesou fakt, že se od nich odstěhoval.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou hrdé matky! Bývají vřelé a hravé a o své potomky se starají ukázkově. Mají velká očekávání a záleží jim na úspěchu jejich dětí, proto jsou schopné slavit sebemenší vítězství. Neváhají investovat spoustu peněz do nejrůznějších kroužků a zajímavých činností. Někdy ale nerespektují potřeby svého dítěte a dávají průchod vlastním ambicím.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou nesobecké a respektují názory svých dětí! Vždy pečlivě plánují budoucnost svého potomka a záleží jim na dobrém vzdělání. Za školu a různé kroužky jsou ochotny utratit nemalé peníze. Ve výchově bývají důsledné a dbají na dodržování pravidel. Jsou náročné a umí být až příliš kritické, když potomek nesplní jejich očekávání. Měly by se naučit více chválit!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou spravedlivé a shovívavé matky. K dětem se chovají přátelsky a hodně s nimi komunikují, jejich výchova je svobodná jako ony sami. Mají úctu k potřebám svých dětí a jsou ochotné v ledasčem ustoupit, nejedná se proto o autoritářský typ rodiče. Záleží jim hlavně na vzdělání a dobrých výsledcích ve škole, kdy jsou schopné svého potomka hodně prohánět.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky přistupují k mateřství zodpovědně a věnují se mu naplno! Mají rády harmonický život, proto se budou snažit, aby se potomci rovnoměrně zabývali povinnostmi, zábavou i odpočinkem. Cenní si času stráveného s dětmi, proto mohou mít problém v okamžiku, kdy se jejich potomek bude chtít osamostatnit. Svoje ratolesti mají tendence až příliš kontrolovat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou dobrodružky, proto musí doufat, že jejich potomek tuto vlastnost zdědí! Nejsou úplně zásadové a mívají proto mívají ve výchově problém s pravidelností a kázní. V dětech rády objevují nové talenty a rozvíjejí jejich nadání. Chtějí pro své dítě lepší život než mají ony sami, proto bohužel na něj mohou přenášet i své nenaplněné ambice.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou zodpovědné, jejich pracovitost a cílevědomost se samozřejmě projevuje ve výchově potomků. Očekávají respektování pravidel a kázeň. S dětmi mají velké plány a podporují je v nejrůznějších aktivitách. Občas mohou být příliš vážné a nedávají lásku najevo otevřeně. Měly by být víc spontánní a nebát se ukázat své city, které jsou velmi silné!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou nekonvenční matky, které podporují individualitu dítěte! Mohou se občas chovat spíš jako kamarádky než jako rodiče. Potomky podporují v bláznivých nápadech a nikdy s nimi není nuda. Jsou progresivní a nechávají děti, aby vyjádřily vlastní pocity a myšlenky. Mají problémy s jistou pravidelností a režimem, které dítě přeci jen potřebuje.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou tolerantní a citlivé maminky, které o svoje děti pečují přímo ukázkově. V dítěti vždy rozvíjejí jeho fantazii a kreativitu. Některé Rybky si pořizují děti velmi brzy, ale mateřské povinnosti zvládají dobře. Pokud jde o ochranu dětí, dokáže Ryba kousnout jako pořádný žralok. Často nebývají moc důsledné a preferují volnější výchovu. Mohou být až příliš shovívavé.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články