Krátce, stručně, výstižně! Horoskop o tom, co může být zhoubou pro jednotlivá znamení

Krátce, stručně, výstižně! Horoskop o tom, co může být zhoubou pro jednotlivá znamení
Zdroj: Pixabay

Každý máme svá slabá místa! Podívali jsme se na ně pohledem astrologie a krátce, stručně a výstižně popsali, co kterému znamení zvěrokruhu hrozí. Možná budete překvapení, jaké pasti si pro vás vesmír připravil!

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 06. 2023 06:00

Ohnivá znamení zvěrokruhu

Beran (21. 3. - 20. 4.): Slabým místem Beranů je netrpělivost. Pokud něco nejde hned nebo podle jejich představ, často se uchylují k závislosti třeba na alkoholu.

Lev (23. 7. – 22. 8.): Lvi jsou tak trochu materialisti. Pokud chtějí ohromit partnera, pravděpodobně jí koupí drahý šperk nebo ji vezmou na luxusní dovolenou. Právě proto se z nich často stávají shopaholici.

Střelec (23. 11. – 21. 12.): Střelci jsou výbornými společníky a nikdy s nimi není nuda, často obráží různé večírky a bary. A to může být problém v podobě závislosti na hazardu a alkoholu.

Zemská znamení zvěrokruhu

Býk (21. 4. - 21. 5.): Býci patří k jednomu z nejsmyslnějších znamení, takže uznávají všechny smysly – chuť, čich, dotek. S tím souvisí i jejich závislost, a tou je samozřejmě jídlo.

Panna (23. 8. – 22. 9.): Panny jsou spolehlivé a starostlivé, umí se o sebe i ostatní skvěle postarat. Proto přitahují problémové partnery, které mají potřebu neustále zachraňovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.): Lidé ve znamení Kozoroha jsou zvyklí pracovat tvrdě a hlavně úspěšně! Proto jsou často pod tlakem, nestíhají jíst - jejich slabou stránkou je stres a problémy s příjmem potravy.

Vzdušná znamení zvěrokruhu

Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Komunikační talent a touha po všem novém Blížence často dostávají do závislostí na sociálních sítích. Právě virtuální svět jim dopřává jakousi duševní stimulaci.

Váhy (23. 9. – 23. 10.): Zrozenci ve Vahách se na svět často dívají růžovými brýlemi, o to horší je pak zklamání. Mají snahu všechno řešit, a to až do samého konce. Proto se z nich mohou stát workoholici.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.): Svobodomyslný Vodnář často v životě naráží na závislosti. Emoce a fantazie často směřuje k rozličným zlozvykům. Často sklouzává ke kouření.

Vodní znamení zvěrokruhu

Rak (22. 6. - 22. 7.): Lidé ve znamení Raka bývají silně spjati s rodinou a domovem. Pokud něco v rodinném kruhu nefunguje, tak jak má, mohou Raci sklouznout do depresí.

Štír (24. 10. – 22. 11.): Znamení Štíra představuje intimitu a vášeň, proto není těžké uhodnout, o jaké závislosti bude řeč. Slabou stránkou Štírů je fakt, že jejich sexuální apetit je bezkonkurenční.

Ryby (21. 2. – 20. 3.): Citlivé Ryby jsou často ze své přílišné empatie vyčerpané. Velmi u nich záleží na tom, jakými lidmi se obklopují. Proto je potřeba pečlivě vybírat! Jinak upadnou do těžkého splínu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články