3 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími rodiči a parádně to umí s dětmi

3 znamení zvěrokruhu, která jsou nejlepšími rodiči a parádně to umí s dětmi
Zdroj: Pixabay

Kdo by jednou u svých dětí nechtěl být za hvězdu a mít pověst matky nebo otce roku? Prozradíme vám, která znamení zvěrokruhu pro to mají ty nejlepší předpoklady. Našli jste se mezi nimi?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 21. 02. 2021 07:00

Někteří dospělí jako by nikdy nepřestali být dětmi. Rádi si s nimi hrají, pečují o ně a založení rodiny je pro ně nedílnou součástí představy o budoucnosti. Vlastnosti některých znamení přirozeně podporují dobré vztahy s dětmi. Tito lidé nacházejí absolutní naplnění v roli rodičů a také velmi často s dětmi pracují. Týká se to i vás?

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Lidé narozeni v Raku mají velký talent na jednání s dětmi. Jsou empatičtí a milující. Pro založení rodiny byli stvořeni a obvykle touží po hodně dětech. Pokud máte rodiče narozené v tomto znamení, vyhráli jste jackpot. V této roli jsou totiž Raci velmi starostliví.

Rádi pomáhají dětem s domácími úkoly. Díky vrozené trpělivosti jim hravě vysvětlí i to nejsložitější učivo. Rodiče Raci projevují hodně porozumění, i když potomek přijde domů se špatnou známkou. Je pro ně totiž zásadní, aby děti byly šťastné a zbytečně se nestresovaly.

Smysl Raka pro rodinu se často promítá také do výběru povolání. Uspokojení nachází v práci s dětmi. Ať už jako dětská sestra, nebo v oblasti dětské a adolescentní psychologie. Úspěch mívají rovněž jako sociální pracovníci.

Znamení zvěrokruhu Váhy (24. září – 23. října)

Váhy si děti snadno získají přirozeně vřelou povahou. Drobotina se v jejich přítomnosti cítí příjemně. Není tedy divu, že i plaché dítě se Vahám velmi rychle otevře. Je to hlavně díky jejich vyvážené povaze. Vždy zasáhnou správnou notu a přesně vědí, jak dítě rozveselit.

Lidé ve znamení Vah více než kdokoliv jiný potřebují harmonii. I když děti udělají něco špatného, ​​Váhy nikdy nebudou zuřit. Umějí dětem velmi citlivě vysvětlit, co se stalo. Děti se u tetičky Váhy nemusejí obávat, že by dostaly vynadáno, když v zápalu hry shodí cennou vázu nebo při fotbale rozbijí okno. Váhy zůstávají nad věcí a jen děti požádají o větší opatrnost.

Také s radostí a láskou navrhují dětské pokoje. Milují ruční práce a malování. Z každé narozeninové oslavy udělají velkou show. Často přicházejí s nejneobvyklejšími hrami. Narozeninové dorty jsou vymazlené do posledního detailu a vždy s láskou zdobené.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. července – 23. srpna)

Lev také miluje děti. Disponuje totiž přívětivou povahou a ti nejmenší se s ním cítí velmi dobře. Lidé narození v tomto znamení obětavě chrání své potomky a drží je za ruku, když si všimnou, že jsou nejistí.

Důležitým faktorem, proč to Lvi s dětmi tak umí, je jejich smysl pro hru. Umějí správně motivovat a vždy přijdou s nejneobvyklejšími nápady. Ať už hrají fotbal, PC hru, nebo jsou v zábavním parku – ochotně se zapojí do hry. Velmi neradi odmítají dětská přání, a tak se snaží pro ty nejmenší udělat vše, co jim na očích vidí.

Ať už je matka, nebo otec Lev, rodiče v tomto znamením jsou často nejlepšími přáteli svých dětí a také jejich největšími vzory. Od dětí Lvů nejčastěji uslyšíte, že by jednou chtěli být jako máma nebo táta.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články