Zaměstnání podle horoskopu: Jaká práce je pro vás ideální podle znamení zvěrokruhu?

Zaměstnání podle horoskopu: Jaká práce je pro vás ideální podle znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Freepik.com

Hvězdy toho o nás prozrazují mnohé – jací jsme, k čemu máme sklony, co nám jde, či nejde. Pomohou nám zjistit i to, která práce pro nás bude podle charakteristiky našeho znamení zvěrokruhu nejvhodnější.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 09. 02. 2021 07:00

Vodnář (21. ledna – 19. února)

Máte svobodného ducha a jste pracovní tahoun. I když jste společenští, mnohem raději řešíte projekty sami než jako součást týmu. Váš nekonvenční způsob myšlení znamená, že jste vždy o dva kroky napřed před ostatními. To vás ale může také někdy přivést do problémů. Naštěstí jste velmi vynalézaví a originální.

Ideální uplatnění: Pokud vás zajímají technologie, jděte do toho! Jinak vás hvězdy vidí ve výzkumu nebo v žurnalistice.

Ryby (20. února – 20. března)

Bojujete za své cíle a děláte všechno pro jejich dosažení. Nenecháte se ničím odradit. Ostatní na vás oceňují především vaši citlivou a empatickou stránku stejně jako umění naslouchat. Rovněž si velmi dobře uvědomují, že dokážete dávat velmi dobré a potřebné rady.

Ideální uplatnění: psycholog, trenér, lékař.

Beran (21. března – 20. dubna)

Jako Beran jste rozený vůdce. Velmi dobře povedete tým, autoritu ukazujete především prostřednictvím vašeho sebevědomí, ale rozhodně nejste svému okolí nesympatičtí. Práce pod šéfem nemusí být nutně vaší silnou stránkou a někdy začnete bezpočet projektů, které nedokončíte. Na oplátku vás kolegové oceňují za vaši poctivost a komunikační dovednosti.

Ideální uplatnění: právník, manažerská pozice (například PR manažer nebo juniorní šéf v mladé začínající společnosti).

Býk (21. dubna – 20. května)

Jako přízemní (myšleno v dobrém), spolehlivý a prakticky uvažující Býk jste skutečným týmovým hráčem. Finance máte plně pod kontrolou, rozpočet si dokonce vedete i tam, kde by to ostatní ani nenapadlo. Někdy však můžete být tvrdohlaví.

Ideální uplatnění: bankéř, obchodní zástupce, administrativa.

Blíženci (21. května – 21. června)

Společenští, bezstarostní a vždy v dobré náladě? Právě to jsou Blíženci! Jste rádi mezi lidmi, ale můžete se také začít rychle nudit. Zejména pak, když se vrátí každodenní rutina. Ke spokojenosti potřebujete rozmanitost! Tomu by měl podléhat i výběr povolání.

Ideální uplatnění: učitel, tlumočník (pokud máte talent na jazyky), manažer.

Rak (22. června – 22. července)

Oduševnělým, věrným a citlivým ženám narozeným v Raku záleží především na blahu ostatních. Práce, kde hned uvidíte výsledky, vás naprosto naplňuje. To je vaše motivace! Podobné to mají i muži, kteří najdou skvělé uplatnění především v práci s lidmi.

Ideální uplatnění: odborník na výživu, sociální pracovník, pedagog.

Lev (23. července – 23. srpna)

Lvi velmi rádi upoutávají pozornost, ale ne v egocentrickém smyslu. Jsou velmi rádi, když mohou inspirovat ostatní svou kreativní, sebevědomou myslí. Volnomyšlenkářský, velkorysý a zářivý Lev tak uspěje především tam, kde může působit na ostatní.

Ideální uplatnění: herectví, showbyznys, ale i vyšší management.

Panna (24. srpna – 23. září)

Panny jsou soucitné a ohleduplné k ostatním. Někdy ale na sebe bývají trochu tvrdé a inklinují k perfekcionismu. Šéfové na Pannách oceňují především strukturovaný způsob práce a smysluplné nápady.

Ideální uplatnění: Všechno, co vyžaduje organizaci, tedy třeba hotelový manažer, projektový management apod.

Váhy (24. září – 23. října)

Jako velmi společenští, empatičtí a rodilí diplomaté bývají Váhy často lepidlem, které drží ostatní lidi pohromadě a stmeluje je. Vždy máte po ruce dobrou radu, ale někdy máte tendenci chodit kolem horké kaše namísto toho, abyste řekli, co si skutečně myslíte.

Ideální uplatnění: diplomat, psycholog, sociální pracovník, mediální profese.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Tajemství se nikde neuchovávají lépe než právě u Štírů. Na druhou stranu jsou Štíři často až zbyteční tajnůstkáři a introverti. Milují však výzvy a nové impulsy, a to jak soukromě, tak profesionálně.

Ideální uplatnění: asistent výzkumu, pracovník kriminální policie, krizový manažer.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci milují cestování, objevování nových kultur. Rádi povzbuzují a motivují kolegy, a také se dobře přizpůsobují změnám. Mají totiž tendenci nebrat všechno moc vážně, nepravosti házet za hlavu a jít dál přes překážky.

Ideální uplatnění: konzultant, pracovník cestovního ruchu.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi jsou velmi ambiciózní. Jste schopni dělat na tisíc procent a spokojeni budete, až když dosáhnete cíle. V soukromém životě se neustále vzděláváte, protože jste velmi zvídaví. Stručně řečeno: Chcete udělat kariéru!

Ideální uplatnění: inženýr, realitní agent, daňový poradce.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články