Účes podle horoskopu: Jaké znamení zvěrokruhu vypadá skvěle v loknách, komu sluší krátké vlasy?

Účes podle horoskopu: Jaké znamení zvěrokruhu vypadá skvěle v loknách, komu sluší krátké vlasy?
Zdroj: Pixabay.com
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Optimální výchozí délkou pro vás budou středně dlouhé vlasy, se kterými můžete skvěle experimentovat.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Volné, nespoutané a bohémské střihy, které se podobají vlnám v oceánu, jsou pro vás skvělou volbou.BERAN (21. 3. - 20. 4.): S vaším obličejem a sebevědomím si můžete dovolit nosit ty nejmodernější účesy.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Ženy narozené ve znamení Býka vypadají skvěle v dlouhých vlasech v copu.+ 8 fotek+ 9 fotek

Také máte problém najít účes, který vám bude slušet? Vystřídaly jste jich už mnoho, a stále nejste spokojené? Podívejte se, co o vašem účesu říkají znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 02. 2021 08:40

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Ženy ve znamení Berana jdou vždy s dobou. Chtějí být trendy za každé situace, proto také často mění účesy. Můžete je tedy na jaře potkat s vlasy po pás a na podzim klidně na ježka, protože už je to prostě přestalo bavit. Není ale těch experimentů už moc? Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býk si na vlasech zakládá. Ženy ve znamení Býka používají tu nejlepší kosmetiku a péči o vlasy věnují opravdu hodně pozornosti. Většinou je potkáme v dlouhých lesklých pevných vlasech svázaných do copu, je to ale pro ně to pravé?  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si s vlasy hlavu nelámou. Co jim tam naroste, to nosí. Ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu si většinou vlasy ani nebarví a na střih a délku nehledí. Účesy pro ně nejsou vůbec důležité a kdyby to šlo, klidně by se nechaly ostříhat dohola.  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Ženy ve znamení Raka většinou touží po něčem, co nemají. Blondýnky chtějí být brunetky a hnědovlásky zase zrzky, proto se často nechávají na vysněný odstín obarvit. Ne vždy je to ale ku prospěchu věci!  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvice mají stejnou hřívu jako jejich zvířecí jmenovkyně. Krásné, husté, pevné vlasy se sklony k vysychání a třepení. Je tedy nutné o vlasy pravidelně a důkladně pečovat. Lev s tím však nemá problém a v jeho koupelně byste o pečující přípravky o vlasy přímo zakopávali.  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Ženy narozené v Pannách si vlasy hýčkají. Chodí pravidelně ke kadeřnici a samy by si je neobarvily ani za nic. Rády se svěří do rukou profesionálů. Účesy téměř nestřídají a většinou u nich najdete polodlouhý střih charakteristický složitější údržbou a každodenní úpravou.  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou staré konzervy. Neexperimentují ani s účesy, ani s barvami. Většinou nosí vlasy v culíku nebo drdolu, aby se o ně nemusely starat. Není to ale škoda? Váhy totiž mají vlasy velmi kvalitní a daly by se z nich vykouzlit krásné účesy.  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Ženy ve znamení Štíra si potrpí na přírodní kosmetiku. O vlasy tedy pečují za pomoci bylinek a výtažků z přírody. Nečekejte u nich žádné extravagantní střihy ani křiklavé barvy. Vlasy však mají vždy učesané, upravené a čisté.  Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Ženy ve znamení Střelce milují ofinky. Zkoušely snad už milion různých typů, žádný jim neslušel, ale prostě se nehodlají vzdát. Většinou je potkáte se sponkami ve vlasech, jak se marně snaží skrýt právě dorůstající ofinu, protože jejich další experiment opět nevyšel. Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Vlasy samou loknu měla, to je písnička přesně pro Kozorohy. Pokud někde stojí deset žen a jedna má krásné dlouhé vlnité vlasy, ze kterých na dálku sálá zdraví a energie, pak je to vždy Kozoroh. Toto znamení má navíc vlasy od přírody kvalitní, takže se o ně nemusí nijak zvlášť starat. Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Ženy narozené ve znamení Vodnáře zůstaly tak trochu v osmdesátých letech. Na jejich hlavách se koná šílená jízda roztodivných kreací. Vodnářky milují vodovou, trvalou, krepovou, prostě vše, co dává jejich vlasům zabrat a nechává je totálně zničené a bez života. Tady je rozhodně čas na radikální změnu! Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Rychle, snadno a efektivně, tak se chtějí o účes starat Ryby. Většinou je tak potkáte s krátkým sestřihem nebo jednoduchým mikádem, které je snadné na údržbu. Kulatý kartáč, kulmu nebo žehličku na vlasy u Ryb nehledejte. Na typ účesu, který je pro vás ten pravý, se podívejte do galerie!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články