3 znamení horoskopu, která ve vztahu vyžadují neustálé ujišťování

3 znamení horoskopu, která ve vztahu vyžadují neustálé ujišťování
Zdroj: Unsplash.com

Pokud jde o vztahy, potřeby jednotlivých znamení zvěrokruhu se liší. Víte, která tři znamení vyžadují velkou pozornost a neustálé utvrzování, že je má partner rád?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 13. 01. 2021 07:15

Zatímco některá znamení touží po zábavě a akčním soužití, jiná nechtějí nic jiného než neutuchající podporu od partnera, jistotu a útulné objetí na pohovce. Která znamení zvěrokruhu tedy vyžadují neustálé utvrzování, aby se ve vztahu cítila opravdu dobře?

Znamení zvěrokruhu Ryby

Ryby jsou velmi emocionálně založené a jejich nálada může být hodně proměnlivá. Proto k sobě potřebují někoho s vysokou emoční inteligencí, kdo ví, jak zacházet s pocity druhých. Ryby potřebují neustálé utvrzování, porozumění, objímání a budou si velmi užívat romantické chvilky s partnerem.

Znamení zvěrokruhu Rak

Lidé narození ve znamení Raka sní neustále o tom, že najdou lásku na celý život. Přejí si vztah, v němž se ztratí jejich neustálá nejistota a oni se budou moci svému partnerovi naplno otevřít. Právě proto Raci potřebují mnoho porozumění a neustálých komplimentů. Jinak totiž Rak dostane strach, že to s ním partner nemyslí dostatečně vážně.

Znamení zvěrokruhu Vodnář

Pokud už se Vodnáři rozhodnou pro partnerství, chtějí ho prožít intenzivně a úzce spjatí s partnerem. Pokud jsou sami, bývají většinou uzavření. Proto potřebují někoho s otevřeným srdcem, někoho, kdo z jejich nitra dostane jejich nejrůznější tajemství a myšlenky. Pokud ale Vodnáři ve vztahu cítí jistotu a porozumění, rádi své pocity sdělí sami.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články